PSA Software as a Service

Solid Partners is in 2018 gestart met het bouwen van PSA (Professional Service Automation) software om haar eigen processen beter te ondersteunen. Vanuit die ambitie om de perfecte sofware te bouwen voor service organisaties zijn wij gestart met het ontwikkelen van onze eigen SaaS applicatie CUBE Online. De meest ideale software voor Service organisaties. Meer weten over CUBE Online, kijk dan hier.

CUBE is straks het hart van jouw organisatie

als het gaat om:

  • CRM
  • Workflow
  • Werkorders
  • Projecten
  • Urenregistratie
  • Contractmanagement

De software is gebouwd op basis van het Lean principe. Processen lean maken, minder administratieve overhead en meer toegevoegde waarde. Met ons concept van KanBan Boarding, zorgen wij ervoor dat je medewerkers weer zicht krijgen op het werk en de bedrijfsdoelstellingen.

CUBE is gebouwd op basis van de nieuwste technieken en werkt volledig SaaS based. Integratie is op een eenvoudige manier mogelijk i.c.m. administratieve softwarepakketen als Exact Online, iMuis, Snelstart, etc. Integratie houdt o.a. in dat je maar op 1 plek alle relaties hebt en deze eenvoudig gesynchroniseerd zijn met andere systemen.

Via onze integratie met het Microsoft 365 platform, zorgen wij dat planning in CUBE en agenda in Exchange Online in sync zijn. Integratie is ook mogelijk met SharePoint, zodat je optimaal gebruikt kunt maken van SharePoint als document managementsysteem, maar dan beschikbaar vanuit CUBE. Ook je taken vanuit CUBE beschikbaar stellen in Microsoft ToDo, zodat je ook altijd onderweg weet wat je nog moet doen.

× Hoe kunnen wij jou helpen?