CUBE Online

CUBE is straks het hart van jouw organisatie

29 december 2022

Als servicegerichte organisatie kan het niet ontbreken aan software met functionaliteiten zoals: Taak beheer & planning, Contract-administratie & Integraties

CUBE is straks het hart van jouw organisatie

Als servicegerichte organisatie kan het niet ontbreken aan software met functionaliteiten zoals: CRM, Workflow, Werkorders, Projecten, Urenregistratie, Contractmanagement. Deze PSA-software is gebouwd op basis van het Lean principe. Processen lean maken, minder administratieve overhead en meer toegevoegde waarde.

Wat zijn o.a. de features van deze software?

1. Taak beheer & planning

De kern van CUBE als PSA-software is ervoor zorgen dat alle taken in je organisatie inzichtelijk worden, gepland worden en gestroomlijnd door je organisatie afgehandeld worden. Houdt gemakkelijk grip op de status van wat nog openstaat, gepland of herpland moet worden en gefactureerd kan worden. Registreer je projecten en bewaak de voortgang op scope, budget en planning.

Al je taken worden overzichtelijk weergegeven in kanban boards voor elk team of elke afdeling zodat over de gehele organisatie controle is op prioriteiten, opvolging en werkdruk. Boek je uren gemakkelijk onder de verschillende taken voor inzicht en facturatie.

2. Contract-administratie

Voor het leveren van onderhoudscontracten en abonnementen aan je klanten is het een goede zaak goed bij te houden welke dienstverlening je biedt aan welke klant. Vanuit deze registratie maakt CUBE het mogelijk om geautomatiseerd periodiek te factureren. Bovendien sluit deze contract administratie perfect aan met tickets en werkorders om te toetsen of klantverzoeken onderdeel zijn van het onderhoudscontract of niet.

3. Integraties

Eén van de belangrijke eisen voor het implementeren van een nieuw software systeem is vaak dat het integreert met bestaande informatiesystemen. CUBE is voorzien van een standaard API en integreert gemakkelijk met allerlei systemen, bijvoorbeeld voor BI doeleinden of met administratieve systemen als Exact Online, AFAS, AccountView, Snelstart, etc.

Daarnaast voorzien CUBE in een aantal integraties waardoor het werken met CUBE nog comfortabeler wordt:

  • Telefonie integratie: real-time zien met wie je belt
  • Agenda integratie: planning rechtstreeks in je agenda
  • SharePoint integratie: document opslag centraal
  • KVK integratie: bedrijfsgegevens altijd up-to-date
  • Microsoft To Do integratie: todo’s gesynchroniseerd

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website van CUBE Online.

CUBE Online
× Hoe kunnen wij jou helpen?