Infense Advocaten 400

Infense Advocaten

28 september 2022

Infense Advocaten heeft als onderdeel van haar visie: “Een goede advocaat heeft oog voor de verschillende aspecten van een zaak”. Daarmee wordt een optimaal resultaat bereikt.

Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling

Het kantoor

Infense Advocaten is een advocatenkantoor, gevestigd te Deventer met een specialisme in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling. Alhoewel Infense Advocaten haar oorsprong kent vanaf 2013 mag er worden gesproken over meer dan 40 jaar ervaring verdeeld over de aanwezige advocaten. Met de gevestigde specialismen (12 advocaten en een team van 3 secretariële medewerkers ter ondersteuning) en een doorgroei naar de toekomst is Deventer een discipline rijker op deze juridische gebieden. Solid Partners heeft op het gebied van ICT en telefonie aan de basis mogen staan van de ontplooiing en ontwikkeling van dit kantoor.

Infense Notarissen 500

De contactpersoon

Wendy Veurtjes is de office manager bij Infense Advocaten. Zij is verantwoordelijk voor de interne kantoororganisatie en de organisatie van onze evenementen. Zij is een van de twee Wendy’s op kantoor.

Wendy (1985) werkt sinds 2014 bij Infense Advocaten.

Wendy Veurtjes

Project

In 2013 zijn wij gestart met een Werkplek Online omgeving. Aangezien de wereld in 2020 terdege is veranderd, ook voor ons als advocatenkantoor, zijn wij gestart met Microsoft Teams om overleg met Clienten in Corona tijd voort te zetten. Dit heeft ons gebracht dat wij inzien dat na deze periode wij door willen gaan om deze technieken toe te voegen aan onze ICT diensten. Solid Partners heeft ons in contact gebracht met Dirict, waarna wij over zijn gegaan naar Advocatendossier. Begin 2021 zullen wij overgaan naar volledig online samenwerken in Microsoft 365 in combinatie met een nieuw Telefonie platform. Integratie tussen diverse systemen (Applicatie en Telefonie) zal ons helpen nog efficiënter te werken.

Infense Advocaten heeft als onderdeel van haar visie: “Een goede advocaat heeft oog voor de verschillende aspecten van een zaak”. Daarmee wordt een optimaal resultaat bereikt.

Oplossing

Solid Partners is op dit moment bezig met de voorbereidende werkzaamheden om onze Werkplek Online omgeving te transformeren naar lokaal werken. Onze werkplekken worden beheerd met Intune en AutoPilot vanuit Microsoft Azure. De kantoor data zal opgeslagen worden in Microsoft Azure Files met een back-up naar de Private Cloud van Solid Partners. Voor wat betreft het Telefonie platform (Vast en mobiel), is een overgang in voorbereiding naar het HIP+ platform. Hierdoor is de gehele ICT omgeving straks in beheer bij Solid Partners.

Resultaat

Door te werken vanaf een lokaal device (laptops) is het voor de medewerkers van Infense beter mogelijk om onafhankelijk van plaats en tijd te werken. Of dit nu vanaf kantoor, vanaf een client locatie of de rechtbank is. Je wilt altijd bij je laatste informatie om een goed advies te geven. Tijd is geld, dus je ICT hulpmiddelen moeten je hierbij ondersteunen. Met de HIP+ telefonie omgeving is een goede bereikbaarheid gewenst, zowel op kantoor als onderweg op je doorkiesnummer van kantoor. Ook als je even niet in de gelegenheid bent, kan het secretariaat op kantoor de taken eenvoudig waarnemen. Advocatendossier zorgt voor het vastleggen van gegevens (CRM) en urenregistratie. Een integratie tussen Advocatendossier en de Online telefonie omgeving dient te zorgen voor een nog betere client experience.

× Hoe kunnen wij jou helpen?