Go Ahead Eagles

18 oktober 2022

Als Betaald Voetbal organisatie gaat het om het resultaat op het veld. Dit resultaat wordt behaald als alle schakels kloppen, ook je ICT.

Voetbalclub Go Ahead Eagles speelt in de Eredivisie. Thuisbasis is Deventer. Solid Partners introduceerde Microsoft 365 bij Go Ahead Eagles, waardoor de club efficiënter werkt.

De rol van IT in voetbal

ICT is steeds belangrijker geworden voor Go Ahead Eagles. Processen op kantoor zijn geautomatiseerd, maar ook rondom de wedstrijden en commercie. Op het veld worden de prestaties van de club gevolgd, er is IT nodig voor kaartverkoop, sponsoring en het runnen van de fanshop.

Go Ahead Eagles is al sinds 2003 klant bij Solid Partners. Solid Partners vertaalt beleidsvraagstukken door naar de ICT-oplossingen voor de club. Daarnaast ondersteunt Solid Partners Go Ahead Eagles op dagelijkse basis op het vlak van IT, bijvoorbeeld via de ServiceDesk.

Go_Ahead_Eagles_logo_2015-heden

Focus op de Business

Ron Jansen, Operations Supervisor: “Omdat we onze ICT hebben uitbesteed aan Solid Partners, kunnen we ons richten op datgene waar we goed in zijn: voetbal. De Technische Staf heeft de middelen om veldprestaties te analyseren. Ticketing kan zich volledig focussen op de kaartverkoop, Commercie op de relatie met haar sponsoren. Zo is iedere schakel uitgerust om toe te werken naar het maximale resultaat.”

× Hoe kunnen wij jou helpen?