Zij zíjn er om jou op elk moment en voor elke vraag ondersteuning te bieden.

Als je als notaris voor ons kiest als je ICT-dienstverlener, opent zich een wereld van ondersteuning door ons speciale team voor notariaten. Samen zorgen we ervoor dat jouw praktijk soepel draait met de juiste technologische oplossingen.

Bij Solid Partners luisteren we goed naar de behoefte van de klant, ook in het notariaat. Wat heeft een notariskantoor nodig om te groeien? Om bereikbaar te zijn? Om data te kunnen verwerken en op te slaan? We denken mee vanuit de business van de notaris.

We bieden innovatieve oplossingen aan die naadloos aansluiten op de behoefte van moderne notariskantoren. Oplossingen die een organisatie verder helpen en efficiënter maken. Denk aan werken middels de optimale digitale werkplek, databeveiliging en connectiviteit.

Ons hechte team bestaat uit Accountmanager Francien de Fretes, IT Support Teamlead Pierre Jacobs en Cloud Engineer William Kolkman. Voor jou als notaris is het zeer prettig dat je altijd weet waar je terecht kan, en dat wij met ons Notariaats team, exact weten wat er bij jou speelt. En dan hebben we het over jullie behoefte, welke wetgeving is er gesteld op het gebied van Security en waarbij kunnen wij jou nog verder ondersteunen om alles vlekkeloos te laten verlopen.

 

Pierre Jacobs

IT Support Teamlead

Graag stellen wij u voor aan Pierre Jacobs, IT Support Teamlead. Hij werkt inmiddels al bijna 18  jaar bij ons kantoor en heeft een interessante carrière!

Onze klanten vanuit het notariaat kennen Pierre. Als er vragen zijn, als men ondersteuning nodig heeft, biedt Pierre altijd de helpende hand. Met vertrouwen gaat hij op zoek naar de juiste oplossing voor uw vraagstuk. We geven Pierre het woord:

Pierre, kan jij jezelf even voorstellen?

Ik ben Pierre Jacobs, getrouwd en heeft 2 dochters en al geruime tijd werkzaam van Solid Partners. In mijn vrije tijd kun je mij vinden bij handbal wedstrijden of gewoon lekker ontspannen rondom het huis.

Kun je meer vertellen over de dagelijkse verantwoordelijkheden van jouw functie?

In de dagelijkse gang van zaken ben in verantwoordelijk voor de voortgang bij de servicedesk. Voor zowel klanten als mijn collega’s ben ik vaak eerste aanspreekpunt en probeer ik alle zaken zo goed mogelijk te regelen.
Om de zaken goed te laten verlopen is een ontspannen werksfeer nodig welke ik dan ook probeer te realiseren binnen het team.

Wat vind je het leukst aan werken binnen Solid Partners?

De ontspannen en open sfeer gekoppeld aan het ondersteunen van de klanten. Wanneer een klant aangeeft dat alles naar tevredenheid loopt of een issue op de juiste wijze is opgelost kan ik met een tevreden gevoel huiswaarts.
Samen met de collega’s geld dat naast hard werken er ook tijd voor een geintje moet zijn.

Op welke manieren kan jij het notariaat ondersteunen?

Door de jarenlange kennis van de werkwijze en ook de issues waar men tegen aan loopt als notariskantoor, kan ik snel schakelen wanneer zich dit voordoet. Inlevingsvermogen in de situatie van de klant helpt bij het oplossen van vraagstukken.

Welke voordelen heeft het notariaat wanneer zij zich laten ondersteunen door ons?

Solid Partners heeft al ruim 20 jaar ervaring in het notariaat. We kennen de processen en werkwijzen waardoor het makkelijker ondersteunen is. We hebben korte lijnen en een goede samenwerking met de softwareleveranciers uit het notariaatswezen.
Hierdoor hebben we in de loop der tijd veel kennis vergaard en kunnen deze dan ook makkelijk op vraagstukken toepassen.

Hoe ervaar jij de samenwerking als team notariaat (bestaande uit Francien, William en jij)?

Als Team Notariaat kunnen we makkelijk met elkaar sparren als er vragen zijn. Dit kan zijn over technische aspecten van een oplossing, maar ook over de toepasbaarheid van zaken bij de klant. Vanuit de techniek kunnen William en ik Francien ondersteunen als er vragen van technische aard zijn.

Wanneer de techniek op zoek is naar antwoorden vanuit gebruikersprocessen kan Francien hier uitsluitsel op geven. Doordat we gedrieën al lang met elkaar bij Solid Partners samenwerken is de synergie hierin dan ook vanzelfsprekend.

Door de verschillende disciplines c.q. invalhoeken kunnen we dan samen de beste oplossing voor de klant adviseren.

Pierre Jacobs aan het woord!

Francien de Fretes

Accountmanager Notariaat

“Ik ben het aanspreekpunt voor klanten binnen de advocatuur en het notariaat. Omdat ik ruime ervaring met deze branches heb en weet welke impact het vernieuwen van ICT kan hebben, kan ik goed inspelen op behoeften van klanten.

In een digitale maatschappij zal ook de werkwijze van het notariaat van de toekomst veranderen. Kantoren hebben kunnen niet meer zonder optimale digitale werkplek, flexibiliteit, databeveiliging en werken in de cloud.

Wil jij jouw bedrijf toekomstbestendig maken? Ik vertel je graag wat Solid Partners kan voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van digitalisering en procesoptimalisatie.”

Francien de Fretes

William Kolkman

Cloud Engineer

 

William, kan jij jezelf even voorstellen?

Mijn naam is William Kolkman en ik ben 38 jaar. Ik ben Cloud Engineer bij Solid Partners en woon samen met mijn vrouw en 3 kinderen in Holten. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met voetbal, training geven en voetballen in de zaal en ga ik ook graag de bossen in op de mountainbike.

 

Kun je meer vertellen over de dagelijkse verantwoordelijkheden van jouw functie?

Eén van mijn dagelijkse werkzaamheden is het uitvoeren en beheren van diverse migratie projecten op het gebied van notariaat.  Ik zorg ervoor dat ik de technische werkzaamheden voor onze klanten met mijn collega’s uitvoer. Maar verzorg ook de communicatie op de werkvloer met onze klanten en haar medewerkers. Ik zorg ervoor dat onze projecten soepel verlopen en de kwaliteit gewaarborgd is. Met name door aan de adoptie kant de medewerkers mee te nemen in de transitie, zorg ik ervoor dat veranderingen ook gedragen worden in iedere organisatie en medewerkers optimaal gebruik maken van nieuwe toepassingen.

Wat maakt jouw werk zo aantrekkelijk binnen Solid Partners?

Eén van de dingen die ik het leukst vind aan mijn werk bij Solid Partners is dat ik elke dag kan werken aan mooie ICT oplossingen om onze klanten te helpen aan een prettige en veilige werkomgeving. Ik hou ervan om naar hun behoeften te luisteren, oplossingen te bedenken en ze te helpen hun doelen te bereiken.  Ik krijg veel energie als ik een klantproject mag opleveren en daarmee een tevreden klant kan overdragen aan onze service organisatie.

 

Hoe ervaar jij de samenwerking als team notariaat?

De samenwerking als team vind ik heel prettig en inspirerend. We hebben allemaal onze eigen kwaliteiten en we vullen elkaar goed aan. We kunnen ook goed communiceren en feedback geven. Ik voel me gewaardeerd en gesteund door mijn collega’s. We zijn een sterk en gemotiveerd team. Dit geldt niet alleen voor het team notariaat, maar over de hele organisatie.

 

Heb jij een vraag voor Pierre, Francien of William?

Bel of mail hen gerust.

× Hoe kunnen wij jou helpen?