ICT Zutphen

Op zoek naar een ICT-afdeling die jouw organisatie in Zutphen of omgeving kan ondersteunen? Dan ben je bij Solid Partners aan het juiste adres. Bij veel organisaties groeit het aantal ICT-toepassingen op diverse vlakken. Zo kunnen ICT-toepassingen in de zorg ervoor zorgen dat het komende personeelstekort opgevangen wordt of de zorg betaalbaar blijft. Productiebedrijven produceren dankzij Industrie 4.0 steeds meer producten middels robotisering. Deze oplossingen zijn allemaal mogelijk dankzij de ICT. Solid Partners kan ook jou in Zutphen een passende ondersteuning bieden in ICT, van advies en onderhoud tot het beheer van complexe IT-toepassingen.

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Online Telefonie

Cloud telefonie oplossingen voor groot en klein. Inclusief integratie met CRM systemen voor efficient zakendoen.

Bekijk dienst

Vragen? Neem contact met ons op!

Help jouw organisatie verder met ICT Zutphen

Solid Partners kijkt samen met je welke ICT-oplossingen het beste passen bij jouw dagelijkse uitdagingen. Als ICT-partner in Zutphen zijn wij pas succesvol als jij succesvol bent. Solid Partners kijkt samen met je naar jouw bedrijfsprocessen. Vanuit dit vertrekpunt gaan we samen op zoek naar ICT-oplossingen die het beste passen bij jouw business en organisatie. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Online Telefonie-oplossingen die verder gaan dan alleen bellen. Welke toegevoegde waarde haalt jouw organisatie uit telefonie? Leg je de contactmomenten met je klanten vast om je klantbeleving en klanttevredenheid te vergroten? Een koppeling tussen een Online Telefonie-systeem van Solid Partners en jouw CRM-systeem is vaak eenvoudig te realiseren. Maar ook de optie om via videobellen op afstand samen te werken en daarmee reistijd en –kosten te besparen valt onder de mogelijkheden.

Online werkplek

Ook kijken wij graag naar de meest optimale online werkplek voor jouw medewerkers. Met onze Solid Workspace-oplossing bieden wij de beste online werkplek. Deze voorziet je medewerkers van jouw applicaties en data, maar ook van jouw informatie. Door eenvoudig informatie intern te delen via één platform, zijn jouw medewerkers (ook parttimers) altijd op de hoogte van wat er speelt in jouw organisatie. Je ziet: de ICT-mogelijkheden in Zutphen zijn eindeloos bij Solid Partners. Wist je dat we tevens jouw ICT-partner zijn in steden als Doetinchem en Raalte?

Go Ahead Eagles
Samenwerken op het veld en erbuiten!
Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling
Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
Smalbraak
Gewoon goed geregeld!
Transferro
Onze catalogus volledig digitaal
PS Koeltechniek
Totaaloplossingen in koudetechniek
RM Sanitair
Ontwikkelen, produceren en distribueren
Smith Boeser van Grafhorst
Een maatschappelijk betrokken kantoor
State of Football
Zowel het beheer, beveiliging en onderhoud op één plek
 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden