ICT Whije

Als ondernemer in Wijhe wil je gefocust zijn op je business en niet op je ICT. Wij snappen dit als geen ander en ons motto is dan ook "Jouw ICT-afdeling, onze zorg!" Solid Partners weet je als geen ander te adviseren over passende ICT-oplossingen. Of het nu gaat om een volledige desktop in de Cloud, een Workspace-omgeving of Microsoft 365, wij verzorgen voor je de levering, de uitrol, het onderhoud en het beheer. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de valkuilen en weten we je hiervoor te behoeden. Samen met jou kijken wij welke ICT-oplossingen het beste passen bij jouw onderneming in Wijhe. Wij zorgen ervoor dat je medewerkers efficiënt en effectief kunnen werken!

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Online Telefonie

Cloud telefonie oplossingen voor groot en klein. Inclusief integratie met CRM systemen voor efficient zakendoen.

Bekijk dienst

Vragen? Neem contact met ons op!

De juiste ICT-oplossingen in Wijhe voor iedere doelgroep

Solid Partners heeft een breed scala aan ICT-oplossingen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je medewerkers productief zijn, maar ook dat de beveiliging van jouw gegevens gewaarborgd is. Een team aan IT-specialisten verzorgt dagelijks de ondersteuning van onze relaties op het gebied van pro-actief beheer, maar met name ook van gebruikers bij allerlei vragen. Deze kunnen gaan over technische zaken, maar zeker ook over functionele gebruikerszaken. Jouw ICT-afdeling in Wijhe is namelijk niet voor niets onze zorg. Wij helpen je graag om samen ICT Beleid te maken. We werken dit grondig met je uit in een praktisch plan. Vervolgens zorgen wij voor de implementatie en na de oplevering regelen we het dagelijkse onderhoud en beheer. Naast de ICT-infrastructuur leveren wij een totaalpakket aan ICT-diensten in Wijhe, dus ook software op maat en integraties.

Jouw gegevens in vertrouwde handen

Het is prettig om te weten dat Solid Partners ISO 27001-gecertificeerd is. Daarmee weet je dat jouw ICT in Wijhe in vertrouwde handen is. ISO 27001 houdt in dat wij onze processen op orde hebben als het gaat om informatiebeveiliging. Hier worden wij jaarlijks op gecontroleerd. Wij begrijpen namelijk dat het belangrijk is om een veilig en vertrouwd gevoel te hebben bij degene die je ICT-omgeving in Wijhe in beheer heeft. Tevens adviseren we je graag op het gebied van het veiligstellen van jouw data. Dit kan uiteraard op vele manieren gedaan worden. Wij kijken welke oplossingen het beste passen bij jouw wensen en budget.

Go Ahead Eagles
Samenwerken op het veld en erbuiten!
Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling
Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
Smalbraak
Gewoon goed geregeld!
Transferro
Onze catalogus volledig digitaal
PS Koeltechniek
Totaaloplossingen in koudetechniek
RM Sanitair
Ontwikkelen, produceren en distribueren
Smith Boeser van Grafhorst
Een maatschappelijk betrokken kantoor
State of Football
Zowel het beheer, beveiliging en onderhoud op één plek