ICT Holten

Als ondernemer in Holten weet je als geen ander dat ICT een steeds crucialere rol gaat vervullen voor je bedrijfsvoering. Solid Partners kan je hierin bijstaan als het gaat om het vertalen van bedrijfsdoelstellingen naar passende ICT-oplossingen - of het nu gaat om de ICT-infrastructuur, telefonie-oplossingen of bedrijfssoftware. Ons onderscheidend vermogen ligt in het feit dat wij de expertise in huis hebben op het gebied van bedrijfssoftware, zodat wij de gehele ICT-keten voor je kunnen vervullen. Laat je ICT in Holten dus uitvoeren door Solid Partners.

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Online Telefonie

Cloud telefonie oplossingen voor groot en klein. Inclusief integratie met CRM systemen voor efficient zakendoen.

Bekijk dienst

Vragen? Neem contact met ons op!

Van bedrijfssoftware tot infrastructuur

Ons motto luidt niet voor niets “Jouw ICT-afdeling, onze zorg!” Daarom starten wij met jouw als ondernemer om te kijken naar de bedrijfsdoelstellingen. Wat is je businessmodel en hoe is deze onderhevig aan verandering? Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat je ICT in Holten flexibel is en hierop meebeweegt? Deze stap wordt ingevuld door onze ICT-consultant, die je hierin als jouw ICT-manager bijstaat. Vervolgens is het zaak om het model in te vullen met oplossingen. Daarbij maken wij gebruik van een functioneel en technisch ontwerp welke we toetsen aan de praktijk. Na de oplevering van de ICT-omgeving, voeren wij de monitoring, het onderhoud en het beheer uit en zijn we er op ieder moment voor je medewerkers als het gaat om een eerstelijns ServiceDesk. Persoonlijk en betrokken!

Oplossingen in ICT Holten

Zoals reeds aangegeven heeft Solid Partners een breed scala aan oplossingen voor jouw ICT in Holten. Van Cloud-oplossingen, zoals Microsoft 365, tot bedrijfssoftware om je business te ondersteunen - wij bouwen websites en webshops en zorgen daarmee dat wij de gehele keten zoveel mogelijk integreren. Aanvullend leveren wij telefonie-oplossingen die hierop aansluiten. Daarmee zorgen wij ervoor dat je medewerkers zo efficiënt mogelijk kunnen werken en voorzien worden van de juiste informatie.

  • Cloud-oplossingen
  • Modern Workplace
  • IT security
  • Connectivity
  • Software Integratie en Solutions
Go Ahead Eagles
Samenwerken op het veld en erbuiten!
Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling
Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
Smalbraak
Gewoon goed geregeld!
Transferro
Onze catalogus volledig digitaal
PS Koeltechniek
Totaaloplossingen in koudetechniek
RM Sanitair
Ontwikkelen, produceren en distribueren
Smith Boeser van Grafhorst
Een maatschappelijk betrokken kantoor
State of Football
Zowel het beheer, beveiliging en onderhoud op één plek