ICT Apeldoorn

Leg je ICT in Apeldoorn in vertrouwde handen van een partner die je als ondernemer begrijpt. Solid Partners is dé ICT-afdeling van organisaties in de Stedendriehoek: Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Solid Partners werkt al sinds jaar en dag voor het MKB en beheert ICT-omgevingen van 5 tot 250 werkplekken. Dankzij het concept van Solid Partners kun je als ondernemer bezig zijn met jouw business, terwijl wij ervoor zorgen dat je overzicht houdt op jouw ICT. Wanneer het aankomt op zowel de kosten als de inhoud heb je altijd zicht op de processen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan tickets en SLA-afspraken. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw rendement wordt verhoogd door de juiste inzet van ICT-middelen.

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Online Telefonie

Cloud telefonie oplossingen voor groot en klein. Inclusief integratie met CRM systemen voor efficient zakendoen.

Bekijk dienst

Vragen? Neem contact met ons op!

ICT Apeldoorn - onze diensten

Solid Partners helpt je op het gebied van aan ICT-toepassingen in Apeldoorn. Of het nu gaat om een beheerde werkplek, Microsoft 365-toepassingen of een Windows Virtual Desktop vanuit de Microsoft Azure Cloud, wij ondersteunen je op ieder moment. Ons doel is dat jouw medewerkers de juiste ICT-oplossingen tot hun beschikking hebben, zodat zij de werkzaamheden kunnen uitvoeren die nodig zijn om jouw organisatie succesvol te laten zijn. Daarnaast zorgen wij er uiteraard voor dat jouw data beveiligd is, voorzien is van een goede back-up en daarmee de continuïteit van jouw organisatie gewaarborgd is.

In controle over jouw ICT Apeldoorn

Solid Partners levert een breed scala aan ICT-oplossingen in Apeldoorn die je, net als lego, kunt stapelen om zo een passende oplossing te creëren voor jouw organisatie. Via ons klantportaal houd je als ondernemer de controle over jouw eigen ICT-omgeving en heb je inzicht in wat ICT voor je betekent. Zowel de financiële kant als het managen van onze dienstverlening heb je zo altijd duidelijk in beeld. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het uitbesteden van ICT in Apeldoorn? Neem dan contact op met onze salesafdeling en wij voorzien je vrijblijvend van een passend advies voor uw situatie.

Go Ahead Eagles
Samenwerken op het veld en erbuiten!
Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling
Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
Smalbraak
Gewoon goed geregeld!
Transferro
Onze catalogus volledig digitaal
PS Koeltechniek
Totaaloplossingen in koudetechniek
RM Sanitair
Ontwikkelen, produceren en distribueren
Smith Boeser van Grafhorst
Een maatschappelijk betrokken kantoor
State of Football
Zowel het beheer, beveiliging en onderhoud op één plek