ICT Deventer

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in DEVENTER om je ICT-afdeling onder handen te nemen? Dat is niet vreemd. IT wordt steeds complexer en moeilijker te behappen. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om het beheer van hun ICT-omgeving helemaal of gedeeltelijk uit te besteden. Bij Solid Partners ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij helpen je onder meer bij het efficiënt inrichten van uw bedrijfsprocessen met de juiste ICT-middelen.

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Online Telefonie

Cloud telefonie oplossingen voor groot en klein. Inclusief integratie met CRM systemen voor efficient zakendoen.

Bekijk dienst
Vragen? Neem contact met ons op!

Bij welke ICT-diensten mogen wij je helpen?

Solid Partners biedt een breed scala aan diensten op gebied van ICT in DEVENTER. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het onderbrengen van je ICT-omgeving in de Cloud, het beschermen van je digitale werkplek en het inrichten van een goed en veilig connectiviteitsplan. Deze werkzaamheden voeren wij uit voor ondernemingen in verschillende branches, waaronder MKB, het notariaat, de zorg en de overheid. Met nieuwe ICT-toepassingen kun je je organisatie beter en efficiënter laten werken. Wij hebben voor ieder type ondernemer passende IT-oplossingen. Solid Partners kijkt naar je organisatie, uw IT-behoefte en vervult deze vervolgens op een wijze die bij uw onderneming past. De oplossingen die wij bieden ondersteunen uw organisatie op een slimme manier. Door betere systemen in te zetten, ervaren werknemers niet meer werkdruk, maar kan er wel meer werk verzet worden in dezelfde tijd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het uitbesteden van IT in DEVENTER? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Veilig omgaan met uw gegevens

Het is altijd van belang om veilig te werk te gaan, ook in de ICT in DEVENTER. Er zijn verschillende aspecten van beveiliging die Solid Partners voor u in kan vullen:

  • Toegangsbeveiliging
  • Beveiliging van uw mailomgeving
  • Beveiliging van uw bedrijfsdata en -bestanden
  • Beveiliging van uw kantooromgeving

Wij kunnen alle aspecten van beveiliging voor u realiseren. U wilt niet dat uw (bedrijfs)gegevens zomaar op straat komen te liggen. Wij creëren graag een veilige werkplek voor u en uw medewerkers zodat u alle online platvormen zorgeloos kunt gebruiken. Solid Partners zorgt onder andere voor veilige back-ups van uw data en betrouwbare beveiliging voor uw Windows- en MAC-systemen. Wij kunnen uw IT in DEVENTER op afstand beheren, maar komen ook graag langs bij u op locatie om patches en updates door te voeren op uw ICT-omgeving.

Vragen? Neem contact met ons op!

Managed Online Spamfilter

Bescherm je medewerkers tegen ongewenste mail om productiviteit en veiligheid te verhogen.

Bekijk dienst

Device Management

Lokaal werken en centraal beheer van je devices verlaagt je kosten en verhoogt je beveiliging van je bedrijfsapplicaties en -data.

Bekijk dienst

Managed Firewall

Houdt de digitale voordeur van je netwerk up-to-date door het beheer van je firewall uit te besteden.

Bekijk dienst

Authenticatie in 2 stappen

Versterk je toegangsbeveiliging met 2FA. Naast een standaard inlognaam en wachtwoord een extra stap om je applicaties en organisatie data beter te beschermen.

Bekijk dienst

Password Management

Hoeveel wachtwoorden kun je als mens onthouden? Beveilig je inlog met een beter wachtwoordbeleid en verhoog je productiviteit.

Bekijk dienst

IT Audit

Beveiliging van je systemen periodiek gemeten en in een verslag vastgelegd. Met IT Audit maak je van je beveiliging een proces.

Bekijk dienst