ICT beheer uitbesteden

Wil je je ICT beheer uitbesteden? Dat is begrijpelijk, ICT wordt namelijk steeds complexer. Dat komt door het enorme tempo van de technologische evolutie, waardoor jaarlijkse voorspellingen van trends alweer verouderd kunnen zijn voordat ze ook nog maar online staan. Daarom kiezen steeds meer ondernemingen ervoor hun ICT beheer uit te besteden. Solid Partners is hierin jouw ideale partner. Wij helpen je onder meer bij het efficiënt inrichten van je bedrijfsprocessen met slimme IT-middelen.

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Online Telefonie

Cloud telefonie oplossingen voor groot en klein. Inclusief integratie met CRM systemen voor efficient zakendoen.

Bekijk dienst

ICT beheer uitbesteden voor verschillende branches

Voor ICT beheer uitbesteden ben je bij ons aan het juiste adres. Solid Partners biedt een breed scala aan diensten op gebied van ICT. Deze werkzaamheden voeren wij uit voor ondernemingen in verschillende branches, waaronder MKB, het notariaat, de zorg, technische groothandel, bouw- en installatietechniek en overheid. Met nieuwe ICT-toepassingen kun je jouw organisatie beter en efficiënter laten werken. Wij hebben voor ieder type ondernemer passende ICT-oplossingen. Solid Partners kijkt naar jouw organisatie, jouw ICT-behoefte en vervult deze vervolgens op een wijze die bij jouw onderneming past. De oplossingen die wij bieden ondersteunen jouw organisatie op een slimme manier. Door betere systemen in te zetten, ervaren werknemers niet meer werkdruk, maar kan er wel meer werk verzet worden in dezelfde tijd. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor ICT beheer uitbesteden? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

ICT beheer uitbesteden aan Solid Partners

Een veilige en betrouwbare ICT-omgeving voor iedere onderneming.

ICT-beheer veilig uitbesteden

Je werkplek moet ook te allen tijde beschermd worden en veilig zijn om te gebruiken. Dit kan met de Private Cloud of een Public Cloud-omgeving van Solid Partners. Daarvoor kijken wij allereerst naar je bedrijfsprocessen. Welke software wil je gebruiken om jouw bedrijfsprocessen te ondersteunen? Deze software wordt dan geïnstalleerd op onze Private Cloud, een platform specifiek voor jouw organisatie. Wanneer je ICT-beheer wilt uitbesteden, kun je dat veilig en vertrouw doen bij Solid Partners. Er zijn verschillende beveiligingsaspecten die wij graag voor je invullen, waaronder toegangsbeveiliging en de beveiliging van je bedrijfsdata en -bestanden.

Virtual Desktop

Remote Desktop omgeving vanuit Private of Public Cloud omgeving voor het op afstand benaderen van legacy applicaties.

Bekijk dienst

Workspace

Een simpele en gepersonaliseerde digitale werkplek die zich automatisch aanpast op iedere rol en omgeving, browserbased en device onafhankelijk.

Bekijk dienst

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Meteen ICT beheer uitbesteden

Voor de verzorging van je ICT kun je bij Solid Partners terecht. Als betrouwbare partner in de ICT kun je jouw volledige ICT-beheer uitbesteden aan ons. Zo kun je focus weer liggen op andere belangrijke zaken als ondernemer. Ben je benieuwd wat Solid Partners voor jouw organisatie kan betekenen? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

 

Interesse? Laat het ons weten.

Bent je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Solid Partners voor jouw organisatie? Neem contact met ons op via dit contactformulier.

Go Ahead Eagles
Samenwerken op het veld en erbuiten!
Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling
Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
Smalbraak
Gewoon goed geregeld!
Transferro
Onze catalogus volledig digitaal
PS Koeltechniek
Totaaloplossingen in koudetechniek
RM Sanitair
Ontwikkelen, produceren en distribueren
Smith Boeser van Grafhorst
Een maatschappelijk betrokken kantoor
State of Football
Zowel het beheer, beveiliging en onderhoud op één plek