ICT Doetinchem

Op zoek naar een ICT-leverancier in Doetinchem die je ICT-omgeving kan beheren? Solid Partners is dé ICT-dienstverlener in Cloud-diensten, geautomatiseerd werkplekbeheer en beveiligingsoplossingen. De graad van ICT-toepassingen neemt in iedere organisatie toe. Niet alleen kantoorautomatisering, maar ook procesautomatisering en nieuwe toepassingen zoals IoT en Augment Reality komt steeds vaker om de hoek kijken. Maar hoe hou je het overzicht en hoe hou je data veilig? Solid Partners is een allround ICT-dienstverlener die je helpt om ICT begrijpbaar en overzichtelijk te houden. Wij verzorgen de ICT voor vele partijen in Doetinchem. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere ICT partijen door jouw organisatie centraal te stellen. Je bent én blijft in control. Hoe? Wij laten het je graag zien.

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Online Telefonie

Cloud telefonie oplossingen voor groot en klein. Inclusief integratie met CRM systemen voor efficient zakendoen.

Bekijk dienst

Vragen? Neem contact met ons op!

ICT Doetinchem voor al je vraagstukken

Iedere organisatie is in ontwikkeling. Ook jij probeert je concurrenten een stap voor te blijven middels ICT in Doetinchem. Maar hoe doe je dit op een efficiënte wijze? Hoe laat je jouw ICT-oplossingen voor je werken zodat jij je concurrentiepositie verbetert?

Solid Partners voorziet haar klanten in Doetinchem proactief in passende ICT-oplossingen, of het nu gaat om effectief samenwerken in de Cloud met Microsoft 365 of vanuit Microsoft Teams. Heb je ook al eens nagedacht over het samenwerken met klanten, leveranciers of partners? Je kunt je positie buiten jouw organisatie namelijk ook eenvoudig verstevigen door met je ketenpartners intensief samen te werken aan projecten en documenten en online informatie te delen. Uiteraard wil je dit ook veilig doen. Solid Partners verzorgt het voor je en met je.

Bescherm uw bedrijfsdata

Samenwerken aan ICT in Doetinchem, binnen jouw regio (de Achterhoek), in heel Nederland of zelfs daarbuiten is tegenwoordig eenvoudig te realiseren. Maar hoe bescherm je jouw bedrijfsdata tegen ransomware of digitale diefstal van je intellectueel eigendom?

  • Zorg ervoor dat de toegang tot jouw applicaties en bedrijfsdata niet alleen mogelijk is via een gebruikersnaam en wachtwoord, maar ook middels een beveiligde token. Dit kan tegenwoordig eenvoudig via uw mobiele telefoon. Tweeweg authenticatie!
  • Leg je wachtwoorden centraal vast in een kluis. We zien in de praktijk dat veel mensen hetzelfde wachtwoord gebruiken op verschillende plekken. Dit maakt je erg kwetsbaar. Als je externe systeem gehackt wordt, zijn je overige systemen daarna eenvoudig toegankelijk.
  • Door gebruik te maken van een centrale kluis voor wachtwoorden, hoef je maar één sterk wachtwoord te onthouden. De overige plekken waar je een account hebt, kun je via deze oplossing beter beschermen met zeer sterke wachtwoorden.
Go Ahead Eagles
Samenwerken op het veld en erbuiten!
Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling
Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
Smalbraak
Gewoon goed geregeld!
Transferro
Onze catalogus volledig digitaal
PS Koeltechniek
Totaaloplossingen in koudetechniek
RM Sanitair
Ontwikkelen, produceren en distribueren
Smith Boeser van Grafhorst
Een maatschappelijk betrokken kantoor
State of Football
Zowel het beheer, beveiliging en onderhoud op één plek