De notaris in Nederland is toe aan rust

16 oktober 2024

Voor elk notariskantoor is ICT essentieel. ICT wordt ieder jaar meer complex waardoor het nog belangrijker is geworden om samen te werken met een goede ICT partner welke rust brengt in jouw organisatie.

Voor elk notariskantoor is ICT essentieel. ICT wordt ieder jaar meer complex waardoor het nog belangrijker is geworden om samen te werken met een goede ICT partner welke rust brengt in jouw organisatie.

Digitale veiligheid

Het notariaat heeft doorlopend te maken met veranderende processen. Deze processen zijn vervolgens weer voortdurend onderhevig aan de wensen en eisen van de wet en de KNB. Dit alles om zo veilig en onbezorgd mogelijk te kunnen werken, nu en richting de toekomst.

Het belang van digitale veiligheid behoeft waarschijnlijk geen verdere introductie. De continue borging van jouw digitale veiligheid heeft voor ons dan ook de hoogste prioriteit.

Focus primaire activiteiten

Solid Partners zorgt ervoor dat jij, als notaris, je volledige aandacht kan geven aan jouw primaire activiteiten zonder dat je je geen zorgen hoeft te maken over randzaken.

Wij zijn het aanspreekpunt als het gaat om ICT en waar gewenst zijn wij ook dé contactpersoon richting notarieel software leverancier of printer leverancier. Wij regelen de volledige ICT randzaken zodat jij je kunt focussen op de primaire activiteiten welke cruciaal zijn voor groei en innovatie. Dit geeft rust voor jou en jouw collega’s.

Makkelijk bereikbare en werkbare IT omgeving

Als notaris wil je geen omkijken hebben naar jouw ICT omgeving. “Het moet gewoon werken”. Daarnaast moet het jou helpen in jouw processen. Meer doen met zo min mogelijk handelingen.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Mocht jij ook willen weten of de ICT omgeving van jouw kantoor veilig en klaar is voor de toekomst? Neem contact op met ons Team Notariaat voor een adviserend gesprek.

Sales: 085-7921111 of sales@solidpartners.nl

Team Notariaat

Solid Partners is geen standaard ICT bedrijf. De medewerkers zijn pro-actief en persoonlijk betrokken.

Wij begrijpen de processen binnen een notariskantoor waardoor wij jouw kantoor nog beter kunnen helpen. Er zijn korte lijnen en dit voelt al snel vertrouwd. Wij doen wat wij zeggen en ons motto is dan ook “zeg wat je doet en doe wat je zegt!”

Ons Team Notariaat bestaat uit een hechte groep van technische mensen en relatiebeheerders. Wij hebben goede contacten met niet alleen onze kantoren, maar ook met alle soft -en hardware leveranciers binnen het notariaat.

Inmiddels hebben wij 15 jaar opgebouwde kennis en ervaring in het notariaat. Onlangs is Stuart van Elsas ons team komen versterken en hij ondersteunt nu, samen met Francien de Fretes, alle notariskantoren. Met zijn 10 jaar ervaring binnen het notariaat weet hij optimaal een brug te maken tussen de notaris en ICT.

Bron: Notariaat Magazine september 2024