Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Zutphen en Lochem

Goed nieuws! DELTA Netwerk wil graag supersnel en betaalbaar glasvezel aanleggen voor alle ondernemers en bewoners van de geselecteerde bedrijventerreinen in Zutphen en Lochem. Wil jij ook gebruik maken van supersnel en betrouwbaar glasvezel op een van deze terreinen? Meld je dan aan voor een abonnement bij Solid Parnters.

Wat ons betreft profiteren de ondernemers en bewoners binnenkort van het supersnelle en betaalbare glasvezelinternet van DELTA Netwerk. Online vergaderen, streamen en up- en downloaden van zware bestanden... het is allemaal mogelijk. En nog tegelijkertijd ook! Kies je ook voor glasvezel? Ruim 950.000 adressen in Nederland gingen je voor. 

Wil jij weten of ook jouw bedrijventerrein aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van DELTA Netwerk? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op.
 

Meedoen? Meld je nu aan!

De voordelen van glasvezel voor jouw bedrijf

 

-     Het is supersnel. Binnen no time kun je grote bestanden up- en downloaden. Vaak upload je 20 keer sneller dan bij een coax-verbinding.

-    Het is veilig en stabiel. Je bedrijfsinformatie is in goede handen.

-    Zorgeloos werken in de cloud. Je hebt overal toegang tot je data.

-    Ideaal als back-uplijn. Alle collega’s kunnen doorwerken tijdens een storing.

-    Verschillende aanbieders op het netwerk. Voor elk bedrijf een passend aanbod. 

Samenwerking DELTA Netwerk en Solid Partners

 

Solid Partners en DELTA Netwerk hebben de handen ineengeslagen voor de verglazing van een aantal bedrijventerreinen in Zutphen en Lochem. Door de gezamenlijke expertise bieden wij jou de hoogst mogelijke connectiviteit en stabiliteit op mega snel glasvezel.  Met ruim 20 jaar aan ervaring heeft het team van Solid Partners alle kennis in huis voor de perfecte uitvoering van dit project. 

Glasvezel binnen handbereik in Zutphen en Lochem

Goed nieuws voor jou! DELTA Netwerk wil glasvezel aanleggen op de bedrijventerreinen in Zutphen en Lochem. Wij willen jou hierover zo goed mogelijk informeren en hebben daarom op deze website de belangrijkste informatie verzameld en gepubliceerd.

DELTA Netwerk wil de bedrijventerreinen voorzien van glasvezel. Alle ondernemers die zich vóór 6 juli 2022 hebben aangemeld worden gratis aangesloten op het nieuwe en toekomstbestendige glasvezelnetwerk.

Welke pakketten zijn beschikbaar? Kijk hier
 

Interesse? Laat het ons weten.

Bent je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Solid Partners voor jouw organisatie? Neem contact met ons op via dit contactformulier.

 

 

Copyright © 2020 - 2022​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden