Managed Wireless MKB

Voor veel MKB organisaties geldt dat zij graag gebruik maken van een wireless infrastructuur, maar dat de toepassing niet erg complex is. Gemiddeld worden er tussen de vijf à tien Access Points gebruikt om een kantoorgebouw dekkend te krijgen. Hiermee kijg je een goed wireless netwerk voor eigen devices en kan je een afzonderlijk wireless netwerk voor gastgebruik aanmaken.

Voor dit concept hebben wij onze dienst Managed Wireless MKB ontwikkeld. Zelf hoef je hierbij niet meer te investeren in hardware, maar neem je dit als dienst bij Solid Partners af.  Hierbij wordt de hardware op locatie geplaatst (eventueel met aanleg van de bekabeling via onze eigen installatieafdeling). Na de uitrolling hiervan zorgen wij er ook voor dat je wireless netwerk dagelijks gemonitord wordt en wij de controle houden over je infrastructuur. Mocht er onverhoopt een storing plaatsvinden, dan lossen wij deze op.

 

Mogelijkheden Managed Wireless MKB

Voor een vast bedrag per Access Point per maand verzorgen wij het beheer van je complete wireless netwerk. Ook later uitbreiden is eenvoudig. Je kunt dus eventueel klein starten en later doorgroeien naar een totaalconcept.

Ook Wifi voor gasten kunnen wij eenvoudig inrichten. Dit gebeurt uiteraard op een veilige manier en afgeschermd van je eigen ICT-systemen. Zo kun je gastvrij voorzieningen faciliteren, zonder teniet te doen aan de veiligheid van je eigen ICT-omgeving.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden