IT Beheer on-site

Delen van je ICT-omgeving worden als dienst afgenomen bij partijen als Microsoft of bijvoorbeeld een SaaS-leverancier. In een hybride omgeving heb je wellicht nog een deel van je ICT-omgeving lokaal staan, waar uiteraard technisch beheer op uitgevoerd moet worden. De belasting op een ICT-afdeling wordt steeds groter. Zij worden onderdeel van interne projectorganisaties en worden geacht om op te schuiven van technisch beheerder naar applicatie- of functioneel beheerder of de dagelijkse ondersteuning aan de gebruikersorganisatie. Maar wie zorgt er dan voor de continuïteit van systemen? De patches en de updates? Of de controle van de back-up?

Met IT-beheer on-site is het eenvoudig om (delen) van je technische beheer uit te besteden aan de ICT-professionals van Solid Partners. Denk hierbij aan:

  • Monitoring van je serveromgeving
  • Beheren van patches en updates
  • Controle van de back-up
  • Monitoring van je infrastructuur
  • En zelfs de eerstelijnsondersteuning van gebruikers

 

IT Beheer on-site eenvoudig gemaakt

Het serverbeheer kunnen we eenvoudig op afstand doen, maar we kunnen het ook prima combineren met een bezoek bij jou op locatie. Een beheerder van Solid Partners komt op vaste momenten bij je langs om de patches en updates door te voeren op je serveromgeving.

Dit kan vervolgens goed gecombineerd worden met werkplekbeheer. Je medewerkers lopen dagelijks tegen zaken aan die ze graag anders zien. Maar wie zorgt ervoor dat het ook aangepast wordt? Door periodiek bij jou op locatie te komen, zorgen wij ervoor dat gebruikersinstellingen nagelopen en waar nodig aangepast worden. Daarmee zien we dat gebruikers vaak efficiënter kunnen zijn in het uitvoeren van hun werkzaamheden. Deze investering zorgt er vervolgens voor dat je gebruikers prettiger kunnen werken! 

Blijf veilig in je lokale ICT-omgeving

Tot slot zien we dat het ook belangrijk is om je infrastructuur goed bij te houden, ook als je in de Cloud werkt. Maar wie zorgt ervoor dat het veilig blijft in je lokale ICT-omgeving? Met een IT-beheer on-site bezoekt een specialist van Solid Partners op vaste basis je organisatie en haal je de juiste kennis in huis om zorgeloos te werken. Ook als je in de Cloud werkt!

Business cases

RM Sanitair
Ontwikkelen, produceren en distribueren

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden