Managed Firewall Enterprise

Complexe ICT-omgevingen vragen ook om passende beveiligingsoplossingen. Met onze dienst Managed Firewall Enterprise is het mogelijk om hier eenvoudig invulling aan te geven. De Managed Firewall (op welke locatie dan ook) wordt eenvoudig gekoppeld aan een centraal managementplatform.

 

Goede configuratie voorkomt een hoop ellende

De praktijk leert dat veel ellende voorkomen kan worden. Dit komt voort uit verkeerd geconfigureerde firewalls, maar vaker nog door wijzigingen die na de implementatie doorgevoerd worden. Door engineers wordt uitgebreid de tijd genomen om een firewall-oplossing goed te implementeren en testen. Daarna gaat een firewall in productie en is het zaak voor de beheerder om een firewall up-to-date te houden. ICT’ers zijn vaak al te druk en dan schiet het bijhouden van de firmware erbij in of worden changes in de configuratie niet op de juiste wijze doorgevoerd. Het zou je een hoop ellende besparen door gewoonweg het beheer van je beveiliging uit te besteden aan een ICT-dienstverlener. Die dan de monitoring, het beheer, de back-up en de updates centraal voor je kan regelen. Solid Partners regelt dit voor vele klanten. Wij krijgen van leveranciers de laatste informatie over lekken (die middels updates gerepareerd worden) en zorgen dat wij deze al hersteld hebben vanuit een onze centrale managementomgeving voor ze een probleem vormen. Zo kun je als ICT‘er je handen vrij maken voor ondersteuning van de business.

Enterprise organisaties vragen om een goede beveiliging

Daar waar in het MKB al veel gebruik wordt gemaakt van volledig Cloud-based werken, zien wij dat grotere organisaties vaak een hybride ICT-omgeving hebben. Een deel van de (Legacy) applicaties staat in huis en wordt aangevuld met services vanuit de Cloud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Microsoft 365 of SaaS apps.

Dit noodzaakt je tot het invullen van een goede beveiliging van de ICT-systemen die je in huis hebt staan (servers en werkplekken). Ook de komst van IoT (Internet of Things) zorgt voor complexere infrastructuren en andere (interne en externe) datastromen die je onder controle wilt houden. Met onze Enterprise-oplossingen helpen wij je graag verder om de beveiliging op orde te houden. Zo heb je altijd de ICT-beveiligingsexperts van Solid Partners tot je beschikking voor het dagelijkse beheer van je firewall.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden