Cube

Een aantal jaar geleden was Solid Partners zelf op zoek naar passende bedrijfssoftware. Omdat die nergens voorhanden was, zijn we zelf gestart met het bouwen van software op maat. Zo werd ons nieuwe concept Cube geboren!

Cube is een PSA (professional Services Automation)software die modulair is opgebouwd, waardoor gemakkelijk in te haken is met maatwerkmodules om ook jouw unieke proces te kunnen ondersteunen. Door de modulaire opbouw is Cube middels kleine maatwerkmodules (microservices) snel en doeltreffend voor jouw unieke organisatie en unieke proces in te zetten. De ontwikkeling wordt gedaan op basis van onze MVP-aanpak. Dit houdt in dat je niet te maken hebt met maandenlange implementatie trajecten, maar direct aan de slag kunt met de software die reeds beschikbaar is. Nieuwe functionaliteiten worden als basismodules geïmplementeerd en vervolgens uitgebouwd met extra features.

 

Maak werk inzichtelijk

Cube is een uitermate geschikt platform om op een eenvoudige manier integraties mogelijk te maken om processen verder te vereenvoudigen en te digitaliseren. Het werkproces vanuit deze business software is opgebouwd vanuit de KanBan-methodiek. Maak werk inzichtelijk voor je medewerkers!

Enkele beschikbare (standaard) modules zijn:

  • CRM: basisrelatiebeheer;
  • Contractmodule: registratie van diensten, producten en contracten, ondersteund door inkoop, automatische facturering, etc.;
  • Service: alles voor het stroomlijnen, behandelen en monitoren van het onderhanden werk;
  • Koppelingen: naar bijvoorbeeld jouw financiële systeem (iMuis, Exact, Afas, etc.);
  • Integratie met Microsoft 365: als het gaat om Exchange, SharePoint of andere onderdelen;
  • Integratie met telefonieplatform: voor een efficiënte communicatie;
  • Maatwerkmodules: om jouw unieke bedrijfsproces op maat aan te laten sluiten op standaard software.

Weten hoe Cube kan aansluiten bij jouw processen? Benieuwd hoe het jouw organisatie wendbaar kan maken? Wij vertellen je graag meer over onze aanpak. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden