Francien de Fretes

Notariaat van de Toekomst

16 januari 2023

Wilt u goed voorbereid zijn op de toekomst met de laatste technieken en tools? Wij staan op het congres Notariaat van de Toekomst op 9 februari.

Veranderingen en wensen in 2023?

Als notaris besteedt u uw tijd het liefst aan uw klanten en niet aan ICT. Toch is een slim ingerichte ICT-omgeving onmisbaar voor een veilige en een goed werkende dienstverlening. Of u nu werkt met Quantaris, Van Brug of Notarisdossier, wij begrijpen hoe wij u kunnen helpen. Veranderen gaat niet vanzelf, daarom staan bij ons de mensen op nummer één bij de implementatie van deze overgang. Uiteraard stap voor stap én met een goed adoptieplan.

Stap dan over naar het datacenter van Microsoft zodat u nog gebruik kan maken van de “vertrouwde mappenstructuur” of implementeer Microsoft SharePoint als Document Management Systeem. Alleen betalen voor het gebruik, waarmee u  tijd en geld bespaart. Dát is een ijzersterke combinatie.

We leren u en uw organisatie graag kennen. Bezoek ons op het congres Notariaat van de Toekomst 9 februari in het Beatrix Theater in Utrecht van 09.30 – 18.00 uur

Solid Partners

Francien de Fretes

Francien de Fretes

Benieuwd hoe andere notariskantoren onder begeleiding van Solid Partners zijn overgestapt op efficiëntere software?

Lees dan onze website waarin onze klanten aan het woord komen.

× Hoe kunnen wij jou helpen?