Home Nieuws Welkom!

Welkom!

04-01-2021

 

Welkom op de nieuwe Solid Partners website! Vanaf nu, 04-01-2021, zijn wij samen Solid Partners. Een bekende naam in een compleet nieuw jasje met nog meer kennis en expertise dan je van ons al gewend was.

De nieuwe organisatie is in 2020 ontstaan toen Herbert Voordes (Solid Partners en Sibat) en Peter van den Bos (Locosoft) gezamenlijk besloten WeKaDATA over te nemen. Vanaf 2021 treedt de nieuwe organisatie in zijn geheel als Solid Partners naar buiten met vestigingen in Deventer, Heeten en Raalte.

Wij bieden een breed scala aan ICT diensten op gebied van Cloud, Werkplek, Beveiliging en Connectiviteit. Hierbij is niet alleen beschikbaarheid van de dienst een belangrijk aspect, maar ook mensen die snappen hoe ze jou kunnen helpen om jouw doelen te laten realiseren!

Solid Partners wil met haar unieke aanpak vooroplopen in het toepassen van moderne technologie en haar klanten optimaal ondersteunen in de digitale transformatie.

De missie van Solid Partners is: “Haar klanten optimaal laten profiteren van de zakelijke voordelen van technologie”. Dit doen wij door dicht bij de klant te staan en gericht te adviseren en uitvoeren. Wij garanderen continuïteit, beschikbaarheid, veiligheid en integriteit van bedrijf kritische data. Wij zijn enthousiast, betrouwbaar en wij hebben allemaal een passie voor ICT. Hierdoor creëren wij langdurige en succesvolle relaties met zowel klanten als partners. Wij willen van Solid Partners ‘de’ meest toonaangevende ICT Dienstverlener van Nederland maken.

We do IT for you!

Kijk eens rustig rond op onze vernieuwde site. En heb je vragen? Neem dan gewoon contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Deel op je social!
 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden