Microsoft 365 informatie

Kantoren werken steeds vaker met flexplekken, ook werken vanuit huis komt regelmatig voor. In deze gevallen is het handig om online te werken. Dat is precies waar Microsoft op inspeelt met Microsoft 365. De toepassingen van Microsoft 365 zijn namelijk overal waar internet beschikbaar.

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Wat is Microsoft 365 business

Microsoft 365 Business is een service platform in de Cloud. Het biedt bedrijven de optie Microsoft producten online te gebruiken. Bekende applicaties als Word, Excel en PowerPoint zijn overal toegankelijk. Naast deze applicaties zijn ook andere bedrijfsopties beschikbaar.

Andere opties van Microsoft 365 Business zijn onder andere Microsoft Teams, Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive voor bedrijven, Yammer en Power BI. Met Microsoft Teams wordt een tool aangeboden om efficiënter samen te werken in projectteams of afdelingsteam. Werknemers kunnen alle informatie opslaan in SharePoint en beschikbaar krijgen in een teams omgeving. Iedere werknemer heeft 1 TB persoonlijke opslag in OneDrive. Daarnaast kun je met Microsoft 365 het rapportage softwaresysteem Power BI gebruiken.

Hoe werkt Microsoft 365 business

Om Microsoft 365 Business te gebruiken is een abonnement nodig. Microsoft biedt zowel zakelijke abonnementen als particuliere abonnementen voor Microsoft 365. Met een abonnement is het mogelijk om de gewenste Microsoft toepassingen te downloaden. Om de programma’s die erbij horen te gebruiken is internetverbinding vereist.

De toepassingen zijn op verschillende apparaten te installeren; van een iMac tot een Android tablet. Jij en je werknemers beschikken daarnaast altijd over een online opslag in OneDrive. Daarnaast heeft je bedrijf altijd de laatst geüpdatet versie van de Microsoft programma’s. Microsoft 365 heeft bij het zakelijke business abonnement een grens van 300 licenties.

Virtual Desktop

Remote Desktop omgeving vanuit Private of Public Cloud omgeving voor het op afstand benaderen van legacy applicaties.

Bekijk dienst

Workspace

Een simpele en gepersonaliseerde digitale werkplek die zich automatisch aanpast op iedere rol en omgeving, browserbased en device onafhankelijk.

Bekijk dienst

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Online Telefonie

Cloud telefonie oplossingen voor groot en klein. Inclusief integratie met CRM systemen voor efficient zakendoen.

Bekijk dienst

Device Management

Lokaal werken en centraal beheer van je devices verlaagt je kosten en verhoogt je beveiliging van je bedrijfsapplicaties en -data.

Bekijk dienst

IT Beheer on-site

Gepland beheer op locatie van Server omgevingen, netwerkinfrastructuur en/of werkplekken om systemen up-to-date te houden.

Bekijk dienst

IT Consultancy on-site

Ontwikkeling van je Cloud platform houdt niet op na de installatie maar is een “on-going” proces dat wij voor jou verzorgen met IT Consultancy onsite.

Bekijk dienst

Managed Computer Protection

Beveiliging van werkplekken, gaat verder dan alleen anti-virus. Moderne beveiliging van werkplekken is tegenwoordig een totaalpakket aan maatregelen.

Bekijk dienst

Microsoft 365

Eén van de tools die zorgen voor complete werkplekken is Microsoft 365. Dit platform maakt samenwerkingen binnen organisaties en met partners makkelijker. Zo zijn bestanden makkelijk te delen zonder dat heen en weer mailen nodig is. Microsoft 365 is een centrale plek om te communiceren en bestanden te openen en te delen. Met de juiste licentie heb je ook de Office applicaties lokaal beschikbaar zoals Word, Excel en PowerPoint. Via SharePoint Online en OneDrive heb je de mogelijkheid om documenten te delen, maar ook samen te werken in dezelfde documenten tegelijkertijd! Microsoft Teams zorgt ervoor dat je eenvoudig online kunt vergaderen, maar ook vanuit een Team omgeving documenten kunt delen, kunt chatten (informatie delen), zowel met medewerkers binnen je eigen organisatie, maar ook gasten van buiten de organisatie die je toegang geeft tot dezelfde teams omgeving.

Interesse? Laat het ons weten.

Bent je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Solid Partners voor jouw organisatie? Neem contact met ons op via dit contactformulier.

Go Ahead Eagles
Samenwerken op het veld en erbuiten!
Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling
Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
Smalbraak
Gewoon goed geregeld!
Transferro
Onze catalogus volledig digitaal
PS Koeltechniek
Totaaloplossingen in koudetechniek
RM Sanitair
Ontwikkelen, produceren en distribueren
Smith Boeser van Grafhorst
Een maatschappelijk betrokken kantoor
State of Football
Zowel het beheer, beveiliging en onderhoud op één plek