We do IT for you

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in ZWOLLE om jouw ICT-afdeling onder handen te nemen? Dat is niet vreemd. IT wordt steeds complexer en moeilijker te behappen. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om het beheer van hun ICT-omgeving helemaal of gedeeltelijk uit te besteden. Bij Solid Partners (ICT Deventer) ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij helpen je onder meer bij het efficiënt inrichten van jouw bedrijfsprocessen met de juiste ICT-middelen.

Ben jij bekend met BEC fraude?

Wij informeren je graag!

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in ZWOLLE om jouw ICT-afdeling onder handen te nemen? Dat is niet vreemd. IT wordt steeds complexer en moeilijker te behappen. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om het beheer van hun ICT-omgeving helemaal of gedeeltelijk uit te besteden. Bij Solid Partners ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij helpen je onder meer bij het efficiënt inrichten van jouw bedrijfsprocessen met de juiste ICT-middelen.

Bij welke ICT diensten kunnen wij je helpen?

Solid Partners biedt een breed scala aan diensten op gebied van ICT, niet alleen in ZWOLLE, ook in de Stedendriehoek, de provincie Overijssel, zelfs in heel Nederland.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het onderbrengen van jouw ICT-omgeving in de Cloud, de beveiliging van jouw algehele ICT landschap, het beschermen van jouw secure modern workplace, het aanschaffen van passende software en het inrichten van een goed en veilig connectiviteitsplan.

Veilig omgaan met jouw gegevens

Het is altijd van belang om veilig te werk te gaan, ook in de ICT in ZWOLLE. Er zijn verschillende aspecten van beveiliging die Solid Partners voor u in kan vullen:

  • Toegangsbeveiliging
  • Beveiliging van uw mailomgeving
  • Beveiliging van uw bedrijfsdata en -bestanden
  • Beveiliging van uw kantooromgeving

Wij kunnen alle aspecten van beveiliging voor u realiseren. U wilt niet dat uw (bedrijfs)gegevens zomaar op straat komen te liggen. Wij creëren graag een veilige werkplek voor u en uw medewerkers zodat u alle online platvormen zorgeloos kunt gebruiken. Solid Partners zorgt onder andere voor veilige back-ups van uw data en betrouwbare beveiliging voor uw Windows- en MAC-systemen. Wij kunnen uw IT in ZWOLLE op afstand beheren, maar komen ook graag langs bij u op locatie om patches en updates door te voeren op uw ICT-omgeving.

Inside Sales

Branches

Al deze werkzaamheden voeren wij uit voor ondernemingen in verschillende branches, waaronder het MKB, het notariaat, de groothandel, bouw- en installatietechniek, automotive en de zorg. Met nieuwe ICT-toepassingen kun je jouw organisatie beter en efficiënter laten werken.

Service

Wij hebben voor ieder type ondernemer passende IT-oplossingen. Solid Partners kijkt naar jouw organisatie, jouw IT-behoefte en vervult deze vervolgens op een wijze die bij jouw onderneming past. De oplossingen die wij bieden ondersteunen jouw organisatie op een slimme manier. Door betere systemen in te zetten, ervaren werknemers niet meer werkdruk, maar kan er wel meer werk verzet worden in dezelfde tijd.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het uitbesteden van IT in ZWOLLE? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ken jij de telefonie van Xelion?

Laat je goed informeren door ons!

Case: CUBE Online

WOAB

Het door Solid Partners ontwikkelde softwarepakket CUBE ondersteunt de primaire processen van WOAB.

× Hoe kunnen wij jou helpen?