We do IT for you

ICT ZUTPHEN

Op zoek naar een ICT afdeling die uw organisatie kan ondersteunen in ZUTPHEN? Dan bent u bij Solid Partners aan het juiste adres. Bij veel organisaties groeit het aantal IT toepassingen op diverse vlakken. Of het nu gaat om IT toepassingen in de zorg om het komende personeelstekort op te vangen of de zorg betaalbaar te houden, of gaat om productiebedrijven die middels Industrie 4.0 steeds meer producten produceren middels robotisering.

Solid Partners kan ook u in ZUTPHEN een passende ondersteuning bieden van advies tot onderhoud en beheer van complexe IT toepassingen.

WELKE ICT OPLOSSINGEN HELPEN UW ORGANISATIE VERDER?

Solid Partners kijkt samen met u, welke ICT oplossingen er het beste passen bij uw dagelijkse uitdagingen. Als organisatie in ZUTPHEN, zijn wij succesvol als u succesvol bent.

Solid Partners kijkt samen met u naar uw bedrijfsprocessen. Vanuit dit vertrekpunt gaan we samen op zoek naar ICT oplossingen die het beste passen bij uw business en uw organisatie. Denk hierbij aan Online telefonie oplossingen die verder gaan dan alleen bellen. Welke toegevoegde waarde haalt uw organisatie uit uw telefonie. Legt u de contactmomenten met uw klanten vast om uw klantbeleving en klanttevredenheid te vergroten? Een koppeling tussen een Online Telefonie systeem van Solid Partners en uw CRM systeem is vaak eenvoudig te realiseren. Maar ook de mogelijkheid om via video bellen op afstand samen te werken en daarmee reistijd en – kosten te besparen.

Ook kijken wij graag naar de meest optimale online werkplek voor uw medewerkers. Met onze Solid Workspace oplossing bieden wij de beste online werkplek, die uw medewerkers voorziet van uw applicaties, uw data, maar ook uw informatie. Door eenvoudig informatie intern te delen via 1 platform zorgt u er voor dat uw medewerkers (ook parttimers) altijd op de hoogte blijven wat er speelt in uw organisatie.

NOOIT MEER ZOEKEN NAAR INFORMATIE

“Tijd is geld!” Ook voor u als organisatie in ZUTPHEN, geldt dat uw tijd van uw medewerkers kostbaar zijn. Solid Partners weet als geen ander dat goede ICT oplossingen hier een bijdrage aan kunnen leveren. Door te zorgen dat medewerkers altijd voorzien worden van de juiste informatie, kunnen zij sneller en beter acteren naar uw klanten. De volgende ICT oplossingen kunnen hier een bijdrage aan leveren :

  • OneSpace, ons Online Telefonie platform op basis van Unified Communications
  • Office 365
  • Solid Workspace, gebaseerd op Workspace 365

Weten welke efficiency slagen uw organisatie in ZUTPHEN kan maken? Neem vrijblijvend contact op met Solid Partners om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

× Hoe kunnen wij jou helpen?