We do IT for you

ICT RIJSSEN-ENTER

Als ondernemer uit RIJSSEN en ENTER wilt u uw focus leggen op uw business. Maar u weet als geen ander dat een goede ICT omgeving u helpt om uw businessdoelstellingen te halen. Maar wie zorgt ervoor dat de vertaalslag gemaakt wordt van Business naar ICT? Solid Partners weet als geen ander te opereren als “uw ICT afdeling”. Ook voor ondernemers uit RIJSSEN en ENTER dé ICT leverancier uit de regio.

VAN BUSINESS PROCES NAAR SMART IT OPLOSSINGEN!

Solid Partners start om samen met u te kijken naar uw bedrijfsdoelstellingen. Om deze bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar pasklare ICT oplossingen hebben wij Business consultants in huis. Een business consultant vertaalt uw wensen in een functioneel ontwerp, die uiteindelijk vormgegeven zal worden in een technisch ontwerp.

De oplossingen die wij hierin met u kiezen zijn veelal flexibel van aard zodat de oplossingen mee kunnen bewegen met uw organisatie. Hierdoor is niet alleen groei en krimp eenvoudig te realiseren, maar is het ook mogelijk om nieuwe (SaaS) business software toe te voegen.

Ook aan de software kant levert Solid Partners met een jarenlange ervaring oplossingen op het gebied van Integratie, EDI, Slimme Business software, Websites, Webshops en klantportalen. De Online visie is dat wij met Smart IT oplossingen de interne processen van organisaties, steeds verder naar de klant toe brengen. Maar dan wel volledig geïntegreerd! Voordeel hiervan is dat het ten goede komt aan uw klantrelatie en klantbinding en aan de andere kant een besparing oplevert in uw interne processen. Weten hoe wij dit doen? Vraag een gratis advies gesprek aan.

UIT HOEVEEL ORGANISATIES BESTAAT UW IT AFDELING?

Naast het feit dat Solid Partners het ontwerp voor u kan verzorgen, regelen wij ook het dagelijks onderhoud en beheer. Dit doen wij voor veel organisaties over de gehele ICT omgeving. Dus ook voor oplossingen die niet primair bij ons zijn onder gebracht.

Door de groei aan ICT onderdelen en de steeds verdere integratie van allerhande onderdelen (internet verbindingen, telefonie, printers, SaaS applicaties), zien wij dat ondernemers te veel tijd kwijt zijn om het te organiseren. Als er een verstoring is, waar ligt dit nu aan. Moet ik bij partij A of bij partij B zijn. Dit is nu exact de reden, waarom Solid Partners uw ICT afdeling wil zijn. Zo heeft u 1 ICT afdeling voor uw organisatie, die al uw zorgen uit handen neemt. Met ons concept MIJN Solid Partners, houdt u daarbij wel de regie in handen, zonder dat u zelf druk hoeft te zijn met uw ICT.

Meer weten over MIJN Solid Partners? Wij geven u graag een demo hoe wij dit voor u kunnen inregelen en laten zien wat hierin uw voordelen

× Hoe kunnen wij jou helpen?