ICT Rijssen

Als ondernemer uit Rijssen wil je je focus leggen op je business. Je weet natuurlijk als geen ander dat een goede ICT-omgeving je helpt om je businessdoelstellingen te halen. Maar wie zorgt ervoor dat de vertaalslag gemaakt wordt van business naar ICT? Solid Partners weet “jouw ICT-afdeling” naar wens te beheren en opereren. Ook voor ondernemers uit Rijssen en omgeving zijn wij dé ICT-leverancier uit de regio.

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Online Telefonie

Cloud telefonie oplossingen voor groot en klein. Inclusief integratie met CRM systemen voor efficient zakendoen.

Bekijk dienst

Vragen? Neem contact met ons op!

Van business-proces naar smart IT-oplossingen!

Om je ICT in Rijssen zo goed mogelijk te regelen, bekijkt Solid Partners eerst samen met je jouw bedrijfsdoelstellingen. Om deze bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar pasklare ICT-oplossingen, hebben wij betrouwbare business consultants in huis. Onze business consultant vertaalt jouw wensen in een functioneel ontwerp, dat uiteindelijk vormgegeven zal worden in een technisch ontwerp. De oplossingen die wij hierin met je kiezen zijn veelal flexibel van aard, zodat de oplossingen mee kunnen bewegen met jouw organisatie. Hierdoor is niet alleen groei en krimp eenvoudig te realiseren, maar is het ook mogelijk om nieuwe (SaaS) business software toe te voegen. Ook aan de software-kant levert Solid Partners met jarenlange ervaring oplossingen op het gebied van integratie, EDI, slimme business software, websites, webshops en klantenportalen. Onze Online visie is dat wij met Smart IT-oplossingen de interne processen van organisaties steeds verder naar de klant toe brengen. Maar dan wel volledig geïntegreerd! Het voordeel hiervan is dat je klantenrelatie en klantenbinding ten goede komt en aan de andere kant een besparing oplevert in je interne processen. Weten hoe wij dit doen? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Uit hoeveel organisaties bestaat jouw IT-afdeling

Naast het feit dat Solid Partners het ontwerp voor je kan verzorgen, regelen wij ook het dagelijks onderhoud en beheer. Zo kunnen wij je volledige ICT in Rijssen uit handen nemen. Dit doen wij voor veel organisaties over de gehele ICT-omgeving. Ook oplossingen die niet primair bij ons zijn ondergebracht, daarvoor voeren wij contactmanagement uit. Door de groei van ICT-onderdelen en de steeds verdere integratie van allerhande onderdelen (internetverbindingen, telefonie, printers, SaaS-applicaties) zien wij dat ondernemers te veel tijd kwijt zijn om alles goed te organiseren. Als er een verstoring is, is het vaak niet duidelijk waar het probleem ligt. Moet je bij partij A of bij partij B zijn? Dit is nu exact de reden dat Solid Partners jouw ICT-afdeling wil zijn. Zo heb je een enkele ICT-afdeling voor jouw organisatie die al je zorgen uit handen neemt. Met ons concept MIJN Solid Partners houd je daarbij wel de regie in handen, zonder dat je zelf druk hoeft te zijn met jouw ICT in Rijssen.

Meer weten over MIJN Solid Partners? Wij geven je graag een demo waarin wij laten zien wat de voordelen voor je zijn.

Go Ahead Eagles
Samenwerken op het veld en erbuiten!
Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling
Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
Smalbraak
Gewoon goed geregeld!
Transferro
Onze catalogus volledig digitaal
PS Koeltechniek
Totaaloplossingen in koudetechniek
RM Sanitair
Ontwikkelen, produceren en distribueren
Smith Boeser van Grafhorst
Een maatschappelijk betrokken kantoor
State of Football
Zowel het beheer, beveiliging en onderhoud op één plek
 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden