We do IT for you

ICT LOCHEM

Zoekt u als ondernemer in LOCHEM een ICT Partner, die u kan helpen op het gebied van advies, onderhoud, beheer en ondersteuning ? Dan bent u bij Solid Partners aan het juiste adres. Sinds jaar en dag helpen wij organisaties om met de beste ICT oplossingen en telefonie integraties het beste aan te sluiten bij uw processen. ICT is een belangrijk hulpmiddel geworden om efficiënt te werken. Maar welke oplossingen sluiten het beste aan bij de behoefte van uw medewerkers ? Solid Partners adviseert hierin al jaren vele organisaties in de regio LOCHEM.

WELKE ICT DIENSTEN PASSEN HET BESTE BIJ UW ORGANISATIE?

Solid Partners heeft een concept ontwikkeld op basis van standaard ICT diensten die eenvoudig op elkaar zijn af te stemmen. Wij zien dit als lego bouwstenen, waarmee wij met standaard stenen een ICT oplossing op maat voor u kunnen bouwen, zonder dat dit maatwerk is. Door te standaardiseren is het namelijk ook mogelijk om de kosten onder controle te houden. U wilt immers wel profiteren van de nieuwste oplossingen, maar ICT moet wel betaalbaar blijven.

Via een veelal prijs per maand model, gebaseerd op het aantal gebruikers, is het ook mogelijk om uw ICT eenvoudig te begroten. Bij groei of krimp van de organisatie, zult u zien dat uw ICT kosten hierin meebewegen.

En via ons klantportaal https://mijn.solidpartners.nl zorgen wij ervoor dat u een 360 graden view heeft over uw ICT omgeving. Van tickets tot facturen en van diensten tot verbruik en de volledige rapportages hierop. Dit is de werkwijze waarbij Solid Partners de volledige transparantie wil geven over de wijze waarop wij het ICT beheer mogen uitvoeren op uw ICT omgeving.

VOLLEDIG CONFORM ISO 27001

Uiteraard staat de veiligheid van uw data en bestanden boven aan. Niet alleen de continuïteit van een organisatie is van belang, maar ook de beveiliging van uw bedrijfsgegevens en daarmee van uw medewerkers en relaties. Hoe goed is uw data beveiligd?

Een veel gehoord verhaal van onze relaties is dat men de data al in de Cloud heeft staan, zoals bijvoorbeeld in Office 365 of Dropbox. Maar wordt er dan ook een back-up gemaakt van uw data? En wie zorgt er voor de dagelijkse controle of een back-up ook geslaagd is. Al eens getest of data ook echt terug gezet kan worden? Wij helpen u graag met een passend advies over de mogelijkheden die er beschikbaar zijn.

× Hoe kunnen wij jou helpen?