We do IT for you

ICT DOETINCHEM

Op zoek naar een ICT leverancier in DOETINCHEM om uw ICT omgeving te beheren? Solid Partners is de ICT dienstverlener in Cloud diensten, geautomatiseerd werkplek beheer en beveiligingsoplossingen.

De graad van ICT toepassingen neemt in iedere organisatie toe. Niet alleen kantoor automatisering, maar ook proces automatisering en nieuwe toepassingen zoals IoT, Augment Reality, ga zo maar door. Maar hoe houdt u het overzicht en hoe houdt u data veilig? Solid Partners is een allround ICT dienstverlener die u helpt om ICT begrijpbaar te houden en overzichtelijk. Wij verzorgen de ICT voor vele partijen in de achterhoek. Mogen wij voor u in DOETINCHEM ook uw ICT afdeling zijn? Wij doen het anders dan andere ICT partijen, stellen u centraal en u bent en blijft in control. Hoe ? Wij laten het u graag zien.

WELKE ICT VRAAGSTUKKEN MOGEN WIJ VOOR U INVULLEN?

Iedere organisatie is in ontwikkeling. Ook u probeert uw concurrenten een stap voor te blijven in DOETINCHEM. Maar hoe zorgt u ervoor, dat u dit op een efficiënte wijze doet?

Laat u ICT oplossingen voor u werken, om te zorg dat u uw concurrentie positie verbetert in DOETINCHEM?

Solid Partners voorziet haar klanten pro actief in passende ICT oplossingen. Of het nu gaat om effectief samenwerken in de Cloud met Microsoft Office 365 oplossingen of samenwerken vanuit Microsoft Teams. Maar heeft u ook al eens nagedacht over het samenwerken met klanten, leveranciers of partners. U kunt uw positie buiten uw organisatie ook eenvoudig verstevigen, door met uw ketenpartners intensiever samen te werken aan projecten en documenten en informatie online te delen.

Uiteraard wilt u dit ook veilig doen. Solid Partners verzorgt het voor u en met u.

BESCHERM UW BEDRIJFSDATA

Samenwerken aan documenten en projecten in DOETINCHEM, binnen uw regio (De achterhoek), in heel Nederland of zelfs daarbuiten is tegenwoordig eenvoudig te realiseren. Maar hoe zorgt u dat u uw bedrijfsdata beschermt tegen ransomware of digitale diefstal van uw intellectueel eigendom.

Zorg ervoor dat de toegang tot uw applicaties en bedrijfsdata niet allen mogelijk is via een gebruikersnaam en wachtwoord, maar zorg ervoor dat u de toegang beveiligd middels een token. Dit kan tegenwoordig eenvoudig via uw mobiele telefoon. Tweeweg authenticatie!

En wat te denken van een oplossing, waarin u uw wachtwoorden centraal vastlegd in een kluis. We zien in de praktijk dat veel mensen hetzelfde wachtwoord gebruiken op verschillende plekken. Dit maakt u erg kwetsbaar. Een gehackt extern systeem zorgt ervoor dat u overige systemen daarna eenvoudig toegankelijk zijn.

Door gebruik te maken van een centrale kluis voor wachtwoorden, kunt u ervoor zorgen dat u maar 1 sterk wachtwoord hoeft te onthouden. De overige plekken waar u een account heeft kunt u via deze oplossing beter beschermen met zeer sterke wachtwoorden.

Weten welke ICT beveilingsoplossing wij nog meer kunnen bieden voor u als ondernemer in DOETINCHEM? Neem contact op met onze sales afdeling en onder het genot van een kop koffie voorzien wij u graag van onze adviezen.

× Hoe kunnen wij jou helpen?