We do IT for you

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in APELDOORN om jouw ICT-afdeling onder handen te nemen? Dat is niet vreemd. IT wordt steeds complexer en moeilijker te behappen. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om het beheer van hun ICT-omgeving helemaal of gedeeltelijk uit te besteden. Bij Solid Partners (ICT Deventer) ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij helpen je onder meer bij het efficiënt inrichten van jouw bedrijfsprocessen met de juiste ICT-middelen.

Kunnen wij jou ondersteunen op ICT gebied?

Laat een inventarisatie maken

Apeldoorn1

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in APELDOORN om jouw ICT-afdeling onder handen te nemen? Dat is niet vreemd. IT wordt steeds complexer en moeilijker te behappen. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om het beheer van hun ICT-omgeving helemaal of gedeeltelijk uit te besteden. Bij Solid Partners ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij helpen je onder meer bij het efficiënt inrichten van jouw bedrijfsprocessen met de juiste ICT-middelen.

Bij welke ICT diensten kunnen wij je helpen?

Solid Partners biedt een breed scala aan diensten op gebied van ICT, niet alleen in DEVENTER, ook in de Stedendriehoek, de provincie Overijssel, zelfs in heel Nederland.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het onderbrengen van jouw ICT-omgeving in de Cloud & Modern Workplace, de beveiliging (IT Security) van jouw algehele ICT landschap, het beschermen van jouw digitale werkplek, het aanschaffen van passende business software en het inrichten van een goed en veilig connectiviteitsplan.

Veilig omgaan met jouw gegevens

Het is altijd van belang om veilig te werk te gaan, ook in de ICT in APELDOORN. Er zijn verschillende aspecten van beveiliging die Solid Partners voor u in kan vullen:

  • Toegangsbeveiliging
  • Beveiliging van uw mailomgeving
  • Beveiliging van uw bedrijfsdata en -bestanden
  • Beveiliging van uw kantooromgeving

Wij kunnen alle aspecten van beveiliging voor u realiseren. U wilt niet dat uw (bedrijfs)gegevens zomaar op straat komen te liggen. Wij creëren graag een veilige werkplek voor u en uw medewerkers zodat u alle online platvormen zorgeloos kunt gebruiken. Solid Partners zorgt onder andere voor veilige back-ups van uw data en betrouwbare beveiliging voor uw Windows- en MAC-systemen. Wij kunnen uw IT in DEVENTER op afstand beheren, maar komen ook graag langs bij u op locatie om patches en updates door te voeren op uw ICT-omgeving.

Branches

Al deze werkzaamheden voeren wij uit voor ondernemingen in verschillende branches, waaronder het MKB, het notariaat, de groothandel, bouw- en installatietechniek, automotive en de zorg. Met nieuwe ICT-toepassingen kun je jouw organisatie beter en efficiënter laten werken.

Service

Wij hebben voor ieder type ondernemer passende IT-oplossingen. Solid Partners kijkt naar jouw organisatie, jouw IT-behoefte en vervult deze vervolgens op een wijze die bij jouw onderneming past. De oplossingen die wij bieden ondersteunen jouw organisatie op een slimme manier. Door betere systemen in te zetten, ervaren werknemers niet meer werkdruk, maar kan er wel meer werk verzet worden in dezelfde tijd.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het uitbesteden van IT in APELDOORN? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Case: Werkplek Online Omgeving

Infense Advocaten

Infense Advocaten heeft als onderdeel van haar visie: “Een goede advocaat heeft oog voor de verschillende aspecten van een zaak”. Daarmee wordt een optimaal resultaat bereikt.

× Hoe kunnen wij jou helpen?