Flexibel werken

Steeds meer bedrijven kiezen voor een nieuwe manier van werken, flexibel werken. Als voor flexibel werken gekozen wordt, moeten een aantal zaken goed geregeld zijn! Denk hierbij aan de mogelijkheid om bestanden online op te slaan of je telefonische bereikbaarheid. Solid Partners helpt je bedrijf met diverse zaken om flexibel werken met hoge kwaliteit mogelijk te maken.

Vragen? Neem contact met ons op!

Waarom flexibel werken?

Flexibel werken biedt veel mogelijkheden. Met de komst van het internet kan er namelijk ook gewerkt worden buiten het kantoor en ergens anders dan aan de vaste computer. Het is dan ook meer dan logisch dat steeds meer bedrijven deze mogelijkheid aanbieden. Zo draagt het onder andere bij aan de productiviteit en dit komt je organisatie uiteraard ten goede.

Managed wireless

Steeds vaker wordt gewerkt met draadloze apparaten als notebooks, smartphones en tablets. Hierdoor is een stabiel intern netwerk van groot belang om te zorgen dat iedere werknemers zijn werkzaamheden goed kan uitvoeren. Wifi biedt meer flexibiliteit binnen een kantoor. Zo kan er gewerkt worden in diverse ruimtes binnen een kantoor en zijn flexibele werkplekken geen probleem meer. Het biedt ook de mogelijkheid om VoIP te bellen. Bij Solid Partners helpen wij je graag bij het creëren van een veilige en stabiel draadloos netwerk. Wij bieden de beste infrastructuur oplossingen die aangeboden worden op de markt.

Managed Wireless

Draadloze netwerken vormen een steeds belangrijker onderdeel van je primaire ICT. Maar hoe zorg je voor goede performance en een veilig draadloos netwerk?

Bekijk dienst

Migratie naar de cloud

Met flexibel werken wordt ook steeds meer gebruik gemaakt van de Cloud. In de Cloud worden bestanden en applicaties online beschikbaar gesteld, zodat op iedere plek met internet, toegang is tot deze gegevens. Wij merken dat bij de migratie naar de Cloud in veel gevallen bij organisaties geen strategie toegepast wordt. Hierdoor laten organisaties veel kansen liggen, maar creëren zijn zonder het te weten een onbeheersbare omgeving. Door bijvoorbeeld systemen aan elkaar te koppelen (via een Microsoft Azure Active Directory) wordt het werken veel makkelijker. Een gecentraliseerde online werkomgeving maakt het makkelijk online te werken. Op één plek hebben je werknemers met een centrale inlog overal toegang tot alle systemen of dit nu applicaties zijn, websites, data of informatie.

Online telefonie

Online telefonie wordt ook wel VoIP bellen genoemd. Deze vorm van telefonie verloopt via een internetverbinding. Het is telefooncentrale in de Cloud. Andere voorbeelden van VoIP bellen zijn WhatsApp bellen en Skype. Doordat deze vorm van bellen goed samenloopt met internet is online telefonie erg interessant op zakelijk gebied. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voicemails binnen te krijgen via de e-mail. Ook kunnen zakelijke gesprekken doorgeschakeld worden naar je mobiel, zodat je werknemers goed bereikbaar blijven buiten het kantoor. In het geval van een internetstoring blijf je telefonisch bereikbaar door de Hosted VoIP via het mobiele telefonie platform.

Online Telefonie

Cloud telefonie oplossingen voor groot en klein. Inclusief integratie met CRM systemen voor efficient zakendoen.

Bekijk dienst

Solid Partners helpt bij flexibel werken

Wil je efficiënter en makkelijker flexibel werken? Schakel dan Solid Partners in. Onze experts zorgen ervoor dat alle systemen goed zijn afgestemd. Zo kun je met flexibel werken een nog hogere werkkwaliteit garanderen. In een persoonlijk gesprek bekijken wij alle mogelijkheden en eventuele verbeteringen. Aan de hand van dit gesprek weten wij precies welke stappen nodig zijn om te zorgen dat je bedrijf op een goede manier flexibel kan werken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan direct contact met ons op.

Interesse? Laat het ons weten.

Bent je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Solid Partners voor jouw organisatie? Neem contact met ons op via dit contactformulier.

Go Ahead Eagles
Samenwerken op het veld en erbuiten!
Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling
Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
Smalbraak
Gewoon goed geregeld!
Transferro
Onze catalogus volledig digitaal
PS Koeltechniek
Totaaloplossingen in koudetechniek
RM Sanitair
Ontwikkelen, produceren en distribueren
Smith Boeser van Grafhorst
Een maatschappelijk betrokken kantoor
State of Football
Zowel het beheer, beveiliging en onderhoud op één plek
 

Copyright © 2020 - 2021​​​​​​SitemapCookieverklaringPrivacyverklaringAlgemene voorwaarden