Telecom

We zijn zakelijk bijna de hele dag online. Zowel via de smartphone of via bijvoorbeeld een werkplek. Zonder goede verbinding zijn we nergens meer en komt het werk stil te liggen. Hoe zorg je er dan voor dat de connectiviteit voor jouw medewerkers goed is geregeld.  

Of het nu hebben over een internet- of glasvezelverbinding, complexe telecommunicatie-systemen of datanetwerken. En als het dan geregeld is, is het dan ook veilig genoeg? 

Wij maken graag samen een goed connectiviteitsplan, om ervoor te zorgen dat de continuïteit van jouw organisatie gewaarborgd is. De productiviteit en efficiëntie van de medewerkers zo optimaal mogelijk. Zowel voor ICT maar ook voor infra & telecom!  

Voor meer informatie neem je contact op met telecom@solidpartners.nl.

Telecom Solid Partners

Online Telefonie vanuit de Cloud

Solid Partners biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit een tweetal telefonieplatformen vanuit de Cloud. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van traditionele en Cloud-telefonie weten wij als geen ander de vertaalslag te maken van jouw wensen en eisen naar een passende oplossing.

Naast het ondersteunen en vervangen van een telefooncentrale op locatie, levert Solid Partners voornamelijk Cloud-based telefoniesystemen. Het voordeel hiervan is dat je geen investeringen meer hoeft te doen in de telefooncentrale op locatie, maar licenties afneemt per gebruiker per maand. De licentie die je afneemt, bepaalt vervolgens de functionaliteit die je als gebruiker nodig hebt. Hierdoor betaal je wat je verbruikt en is de oplossing eenvoudig schaalbaar (naar boven én naar beneden).

Ons aanbod Online Telefonie

De systemen die wij leveren, zijn als volgt samen te vatten:

Aan de hand van jouw wensen en eisen gaan we samen kijken welk platform het beste past bij jouw situatie. Ondanks het feit dat alle twee de oplossingen kwalitatief goede oplossingen zijn, zijn er wel degelijk verschillen in de functionaliteit. Voor een grote keuzevrijheid zijn klanten bij ons dus altijd aan het juiste adres. Zo heb je nooit het gevoel zomaar een oplossing aangeboden te krijgen omdat dit de enige oplossing is. Wij denken actief met je mee over de juiste keuze.

KPN EEN excellence partner                                                        Xelion

Zo zorgen wij voor een totaalpakket voor aanleg en onderhoud van telecom – en datacommunicatienetwerken.

Wilt u ook advies over uw huidige Telefonie en Infra systeem?

Case: Brinks Components

Richard Beltman

Tijdens de inventarisatie is goed nagedacht over de call-flow, waardoor het geheel nu heel soepeltjes verloopt. Onze medewerkers hebben veel baat bij het nieuwe systeem en veel meer direct contact met de klant.

Brinks Components

Samenwerken is veel leuker!

× Hoe kunnen wij jou helpen?