Flexibiliteit is de grootste wens van de meeste organisaties. Ze willen bovendien geen grote investeringen meer doen voor de aanschaf van dure software, die vaak niet eens volledig aansluit bij hun behoeftes. Software wordt daarom steeds vaker als dienst aangeboden: Software as a Service (SaaS).

Software as a Service-oplossingen worden door ons aangeboden in contractvorm. Wij zorgen voor de installatie en het onderhoud en beheer van de software. Via de cloud maak jij gebruik van de voordelen, zonder de software of benodigde hardware aan te hoeven schaffen. Zo betaal je dus alleen voor wat je gebruikt.

Business Software 

Solid Partners weet als geen ander dat het vinden van goede bedrijfssoftware voor veel ondernemers een hels karwei is. Van organisaties wordt verwacht dat zij steeds wendbaarder worden en zich flexibel bewegen om aansluiting te houden bij de veranderende markt. 

Hoe wendbaar is jouw organisatie? En belangrijker nog: hoe flexibel is jouw applicatielandschap om zich aan te passen aan een wendbare organisatie? We leven immers in een tijdperk waarin de technologie steeds verder zijn intrede zal doen op verschillende vlakken. Denk hierbij aan de digitale transformatie en industrie 4.0. Zaken waar ondernemingen in elke sector mee te maken krijgen. 

Beveiliging Solid Partners

Wat is nou eigenlijk de beste software voor jouw bedrijf?

Vraag ons om de juiste adviezen.

I3AS staat voor Integration Architecture as a Service.

Het doel van I3AS is om een volledig ontzorgde integratie oplossing voor de klant te plaatsen. Vanaf het adviseren en beschrijven van de integratie architectuur tot aan het ontwikkelen, onderhouden en monitoren van het integratieplatform.

Een integratieplatform heeft een stabiel platform nodig waarbij beschikbaarheid, betrouwbaarheid en integriteit als standaard worden ervaren. Hiervoor wordt het Azure platform ingezet. Samen met de integration services van Azure kan gebruik gemaakt worden van enterprise integratie patronen.

In een organisatie worden steeds meer verschillende informatiesystemen in gebruik genomen. Voor elk proces is een ideaal informatiesysteem te selecteren, ook wel best of breed genoemd. Vaak hebben deze informatiesystemen informatie van elkaar nodig om enerzijds een proces te ondersteunen (bv. een bestelsysteem heeft CRM/relatie gegevens nodig) of anderzijds een proces te verlengen (een bestelsysteem maakt een order welke moet resulteren in een factuur in het administratiesysteem). Hoe meer informatie systemen er in gebruik worden genomen, hoe complexer de informatie-uitwisseling tussen deze systemen wordt.

Een integratieplatform als I3AS heeft een aantal uitgangspunten om er voor te zorgen dat deze complexiteit beheersbaar en schaalbaar blijft.

CUBE is straks het hart van jouw organisatie

als het gaat om:

  • CRM
  • Workflow
  • Werkorders
  • Projecten
  • Urenregistratie
  • Contractmanagement

De software is gebouwd op basis van het Lean principe. Processen lean maken, minder administratieve overhead en meer toegevoegde waarde. Met ons concept van KanBan Boarding, zorgen wij ervoor dat je medewerkers weer zicht krijgen op het werk en de bedrijfsdoelstellingen.

CUBE is gebouwd op basis van de nieuwste technieken en werkt volledig SaaS based. Integratie is op een eenvoudige manier mogelijk i.c.m. administratieve softwarepakketen als Exact Online, iMuis, Snelstart, etc. Integratie houdt o.a. in dat je maar op 1 plek alle relaties hebt en deze eenvoudig gesynchroniseerd zijn met andere systemen.

Via onze integratie met het Microsoft 365 platform, zorgen wij dat planning in CUBE en agenda in Exchange Online in sync zijn. Integratie is ook mogelijk met SharePoint, zodat je optimaal gebruikt kunt maken van SharePoint als document managementsysteem, maar dan beschikbaar vanuit CUBE.

Case: RM Sanitair

Ivo Kremer

RM Sanitair is distributeur van Easy Drain en leverancier van badkamer meubelen onder het label Looox. Door de jarenlange ervaring in Sanitair en een eigen inslag als het gaat om noviteiten en trends ontwikkelt RM Sanitair onder het merk Looox eigen oplossingen en maatwerk oplossingen. ICT wordt hierbij steeds belangrijker, of het nu gaat om de just-in-time leveringen, of als het gaat om het ontwerpen van een maatwerk meubel online, die direct na akkoord in productie kan worden genomen in de eigen productie locatie in Deventer.

RM Sanitair
× Hoe kunnen wij jou helpen?