Creëer een eigen slimme werkplekomgeving afgestemd op jullie behoefte

Medewerkers werken vaak op verschillende plaatsen (kantoor, thuis, onderweg) en hebben eenvoudig toegang nodig tot alle applicaties, data en bedrijfsinformatie. Of het nu een intranet (SharePoint) omgeving is, of een dashboard met KPI informatie. Wij combineren de beste onderdelen tot een moderne werkplek die past bij jullie behoefte.

Windows Virtual Desktop is een voorbeeld van het centraal aanbieden van een desktopomgeving op het Microsoft Azure platform. Maar deze techniek kan ook prima gebruikt worden om nog een enkele legacy applicatie als een gepubliceerde App aan te bieden aan een gebruiker. 

Indien wet- en regelgeving je dwingt om je data op te slaan in een afgeschermde omgeving, is het uiteraard ook mogelijk om te profiteren van de voordelen van een Private Cloud omgeving. Solid Partners biedt hierin de mogelijkheid om vanuit een eigen datacenteromgeving ICT diensten aan te bieden, zoals een Werkplek Online concept en eigen Applicatie servers, waarbij ook maatwerk tot de mogelijkheden behoort. 

Aangezien veel applicaties tegenwoordig worden aangeboden als een SaaS oplossing (Software as a Service), mail wordt afgenomen vanuit Microsoft 365, bestanden op Sharepoint staan en er gebruik gemaakt wordt van vele online platformen om in te werken, hebben wij een Workspace omgeving ontwikkeld om jouw slimme werkplek optimaal in te richten en browser based te ontsluiten. 

U wilt toch ook niet teveel betalen voor de juiste software?

Vraag ons om adviezen.

Samenwerken is veel leuker!

Case: Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Mary Ann Schoppema

Om onze klanten op tijd te voorzien van een goede actie, zijn wij als notaris aangewezen op onze ICT diensten. Wij zijn blij dat wij dit uitbesteed hebben aan Solid Partners!

VWDK
× Hoe kunnen wij jou helpen?