Cloud is een verzamelnaam geworden waar iedereen wel eens van gehoord heeft, ookwel de ‘moderne werkplek in de cloud’ genoemd. Cloud is een techniek waarmee online diensten worden aangeboden, welke je kan bereiken via mobiel, tablet, laptop of pc.  

Of anders gezegd; je ICT omgeving staat in een datacenter. Hardware, software en gegevens zijn, via het internet, op aanvraag beschikbaar en alles wordt online opgeslagen. Veilig, herkenbaar en eenvoudig aan te passen aan je persoonlijke wensen. 

Of er nou gewerkt moet worden op een telefoon, computer of laptop. Met een cloud werkplek kan er altijd en overal gewerkt worden. Het enige wat er nodig is, is een internet verbinding, zo kan er eenvoudig en zorgeloos gewerkt worden in de ideale omgeving.

Zijn al uw gegevens veilig en makkelijk bereikbaar voor u?

Vraag ons naar de juiste adviezen.

Een cloud werkplek vraagt van je gebruikers een andere manier van werken om de functionaliteiten goed te gebruiken. We nemen hen daarom van a tot z mee. Via onder meer trainingen, handleidingen en persoonlijke uitleg leggen we uit hoe het werkt. Daarnaast is onze klantvriendelijke Servicedesk altijd bereikbaar voor vragen. Zo maak je gebruikers blij en voorkom je weerstand binnen de organisatie.  

Algemene zaken kunnen eenvoudig ondergebracht worden bij Microsoft 365 (wat weer een public Cloud omgeving is). 

Een combinatie maken van platformen hoeft geen enkel probleem te zijn. Belangrijk hierbij is wel dat ervoor gezorgd wordt, dat het voor gebruikers eenvoudig en veilig blijft. Dat begint bij een goed totaalontwerp. In de praktijk zien we vaak dat organisaties ergens starten zonder een goede visie te ontwikkelen. Dit zorgt later vaak voor onverwachte problemen die tijd en/of geld kosten om te herstellen. 

Cloud Solid Partners

Case: State of Football

Michael Schotman

Solid Partners verzorgt naast de Werkplek Online omgeving ook de lokale werkplekken (Windows en macOS), de internetverbinding en de infrastructuur op locatie (bedraad en draadloos). Bovendien zorgt Solid Partners voor het beheer, beveiliging en onderhoud van de complete ICT omgeving waardoor State of Football zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

State of Football
× Hoe kunnen wij jou helpen?