We do IT for you.

Solid Partners is een full-service ICT-dienstverlener. We helpen je graag verder met een of meer ICT-oplossingen, van veilig werken in de cloud tot je telefonie.

We zijn ervaren ICT-professionals die jou graag helpen met het realiseren van jouw ambitie. Dat doen we door op een persoonlijke en proactieve manier met je samen te werken. We denken mee op strategisch niveau, bieden een breed dienstenpakket aan en helpen je verder door écht te automatiseren. En niet te vergeten: onze transparante dienstverlening. Zo onderscheiden we ons als IT-dienstverlener.

Dit zie je terug in onze oplossingen, onze manier van communiceren en de vergaande automatisering van onze eigen processen. Hierdoor zijn we minder met techniek bezig maar kunnen we ons samen focussen op wat voor jou echt van toegevoegde waarde is. Bekijk onze referenties en zie welke voordelen zij ervaren in de samenwerking die we veelal al jarenlang hebben.

Wil jij ook de garantie dat je optimaal gebruik maakt van de modernste technologie? Neem dan contact met ons op zodat we jou de best passende oplossing kunnen bieden. Waar niet alleen je gebruikers blij van worden maar ook jouw klanten.

Cloud & Modern Workplace

Je ICT-omgeving volledig in de cloud

Business Software & Integration Service

Het maximale uit data halen op een efficiënte manier

Inside Sales
Francien de Fretes

Communication & Connectivity

Altijd online, altijd verbonden

Consultancy

Digitaal samenwerken waar en wanneer je wilt

Bouw- en Installatietechniek
Inside Sales

IT Security

Bescherm digitale gegevens optimaal

Advies nodig over jouw ICT?

Neem contact op met één van onze experts

× Hoe kunnen wij jou helpen?