Complete werkplekken

Als bedrijf werkt niets zo prettig als een complete werkplek. Een Werkplek die aansluit bij de behoefte van een medewerker om zonder problemen het werk goed kunnen uitvoeren. Solid Partnes helpt je graag te zorgen voor een fijne en complete werkomgeving.

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Online Telefonie

Cloud telefonie oplossingen voor groot en klein. Inclusief integratie met CRM systemen voor efficient zakendoen.

Bekijk dienst
Vragen? Neem contact met ons op!

Complete werkplekken creëren

Efficiënt werken wordt bevorderd door te beschikken over complete werkplekken. Een complete werkplek is meer dan een goed bureau, comfortabele stoelen en een snelle laptop, kijk ook eens naar de verschillende software. Met diverse mogelijkheden als Virtual Desktop, Microsoft 365, Workspace en Managed Computer Protection kunnen veel programma's ingezet worden voor efficiënt en veilig werken. Voorzie je werknemers daarom ook van een complete modern workplace om flexibel te zijn in het uitvoeren van het werk, zowel op kantoor, maar ook thuis en onderweg.

Modern Workplace

De moderne werkplek (modern workplace) van de medewerker kan bestaan uit een set van technieken. Of het nu een Virtual Desktop omgeving is om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot een legacy Applicatie. Of een Workspace omgeving om browser based, device onafhankelijk toegang te krijgen tot je WebApplicaties, Websites, Documenten en je mail. Zonder dat je hiervoor iets hoeft te installeren op je werkplek. Met het Microsoft 365 platform voegen wij eenvoudig services toe, zoals je online postbus (Mail, agenda), bestandsopslag en -deling (SharePoint, OneDrive) en Video vergaderen (Teams).

Virtual Desktop

Remote Desktop omgeving vanuit Private of Public Cloud omgeving voor het op afstand benaderen van legacy applicaties.

Bekijk dienst

Workspace

Een simpele en gepersonaliseerde digitale werkplek die zich automatisch aanpast op iedere rol en omgeving, browserbased en device onafhankelijk.

Bekijk dienst

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams, wees productief op elke locatie.

Bekijk dienst

Online Telefonie

Cloud telefonie oplossingen voor groot en klein. Inclusief integratie met CRM systemen voor efficient zakendoen.

Bekijk dienst

Device Management

Lokaal werken en centraal beheer van je devices verlaagt je kosten en verhoogt je beveiliging van je bedrijfsapplicaties en -data.

Bekijk dienst

IT Beheer on-site

Gepland beheer op locatie van Server omgevingen, netwerkinfrastructuur en/of werkplekken om systemen up-to-date te houden.

Bekijk dienst

IT Consultancy on-site

Ontwikkeling van je Cloud platform houdt niet op na de installatie maar is een “on-going” proces dat wij voor jou verzorgen met IT Consultancy onsite.

Bekijk dienst

Managed Computer Protection

Beveiliging van werkplekken, gaat verder dan alleen anti-virus. Moderne beveiliging van werkplekken is tegenwoordig een totaalpakket aan maatregelen.

Bekijk dienst

Microsoft 365

Eén van de tools die zorgen voor complete werkplekken is Microsoft 365. Dit platform maakt samenwerkingen binnen organisaties en met partners makkelijker. Zo zijn bestanden makkelijk te delen zonder dat heen en weer mailen nodig is. Microsoft 365 is een centrale plek om te communiceren en bestanden te openen en te delen. Met de juiste licentie heb je ook de Office applicaties lokaal beschikbaar zoals Word, Excel en PowerPoint. Via SharePoint Online en OneDrive heb je de mogelijkheid om documenten te delen, maar ook samen te werken in dezelfde documenten tegelijkertijd! Microsoft Teams zorgt ervoor dat je eenvoudig online kunt vergaderen, maar ook vanuit een Team omgeving documenten kunt delen, kunt chatten (informatie delen), zowel met medewerkers binnen je eigen organisatie, maar ook gasten van buiten de organisatie die je toegang geeft tot dezelfde teams omgeving.

ICT beheer

Organisaties willen steeds meer online werken. Soms ontkom je er niet aan dat je toch nog een applicatieserver in huis hebt staan. Ook dien nemen wij voor je mee in ons onderhoudsschema! Vergeet bij het zorgen voor complete werkplekken niet om te kijken naar een goede en stabiele lokale ICT omgeving. Het beheren van je lokale ICT omgeving (firewall, netwerkswitches, wireless netwerken, werkplekken, serveromgevingen) voeren wij voor je uit, zodat je ook daar geen omkijken naar hebt.

 

Managed werkplek beveiliging

Bij complete werkplekken is beveiliging van je data en toegang tot je applicaties van groot belang. Hoe zorg je voor goede beveiliging? Met onze Managed Computer Protection! Deze moderne beveiliging gaat verder dan alleen een antivirus oplossing. Hiermee krijg je een volledig beveiligingspakket om alle bedrijfsdata te beveiligen en te zorgen dat alle medewerkers veilig kunnen werken. De beveiliging is geschikt voor zowel Windows en MAC systemen. Kies je voor onze beveiligingsdienst voor complete werkplekken, dan heb je de keuze uit aan standaard en premium variant.

Complete werkplekken met de hulp van Solid Partners

Wil je efficiënter en veiliger werken? Schakel dan Solid Partners in. Onze experts zorgen ervoor dat alle systemen goed zijn afgestemd op de behoefte van de medewerker. Zo kun je zorgen voor complete werkplakken. In een persoonlijk gesprek bekijken wij alle mogelijkheden en eventuele verbeteringen. Aan de hand van dit gesprek weten wij precies welke stappen nodig zijn om te zorgen voor fijne complete werkplekken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan direct contact met ons op.

Interesse? Laat het ons weten.

Bent je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Solid Partners voor jouw organisatie? Neem contact met ons op via dit contactformulier.

Go Ahead Eagles
Samenwerken op het veld en erbuiten!
Infense advocaten
Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling
Nicovij
Lokaal ondernemen en centraal faciliteren!
Smalbraak
Gewoon goed geregeld!
Transferro
Onze catalogus volledig digitaal
PS Koeltechniek
Totaaloplossingen in koudetechniek
RM Sanitair
Ontwikkelen, produceren en distribueren
Smith Boeser van Grafhorst
Een maatschappelijk betrokken kantoor
State of Football
Zowel het beheer, beveiliging en onderhoud op één plek