Transferro

Transferro

19 oktober 2022

Deskundigheid, brede kennis en het proactief meedenken maakt Solid Partners de perfecte aanvulling voor de ICT afdeling van Transferro.

Solid Partners ontwikkelde een portal voor Transferro waarin leden catalogus en voorraden kunnen inzien. Zo werd Solid Partners het deskundige verlengstuk van de ICT-afdeling van Transferro.

Transferro begon als inkooporganisatie voor bedrijven die ijzerwaren en gereedschappen verhandelen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot full-service marketingorganisatie. In die rol zocht Transferro naar een schaalbaar en flexibel informatieplatform, waar klanten informatie kunnen vinden over (nieuwe) producten.

“Solid Partners is proactief, deskundig en denkt altijd mee”

Miljoenen verzoeken per dag

Op het Transferro-platform zijn 1,6 miljoen artikelen terug te vinden. Leden kunnen prijzen van concurrenten opvragen, nieuws bekijken, bestellingen plaatsen en orderinformatie inzien. Het portal handelt dagelijks twee tot drie miljoen klantverzoeken af, met uitschieters naar vijf miljoen verzoeken per dag!

Efficiënter werken

Kortom, het Transferro portal biedt leden de mogelijkheid om alle informatie via één duidelijke weg op te vragen. Dat leidt tot een efficiëntere werkwijze, soepeler processen en zorgeloos werken voor leden en medewerkers van Transferro. Mede mogelijk gemaakt door de expertise van Solid Partners.

× Hoe kunnen wij jou helpen?