Infense Advocaten

Infense Advocaten

21 november 2022

Tijdens de inventarisatie is goed nagedacht over de call-flow, waardoor het geheel nu heel soepeltjes verloopt. Onze medewerkers hebben veel baat bij het nieuwe systeem en veel meer direct contact met de klant.

Advocaten in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling

Het bedrijf

Infense Advocaten is een advocatenkantoor, gevestigd te Deventer met een specialisme in aanbestedingsrecht, bouwrecht en gebiedsontwikkeling. Alhoewel Infense Advocaten haar oorsprong kent vanaf 2013 mag er worden gesproken over meer dan 40 jaar ervaring verdeeld over de aanwezige advocaten. Met de gevestigde specialismen (12 advocaten en een team van 3 secretariele medewerkers ter ondersteuning) en een doorgroei naar de toekomst is Deventer een discipline rijker op deze juridische gebieden. Solid Partners heeft op het gebied van ICT en telefonie aan de basis mogen staan van de ontplooiing en ontwikkeling van dit kantoor.

Infense Notarissen 500

De contactpersoon

Wendy Veurtjes is Senior Office Manager is Infense Advocaten.

Wendy Veurtjes

Adoptie

Onze medewerkers hebben een training gekregen van Solid Partners hoe om te gaan met het nieuwe systeem, zodat er na de implementatie van het Telecom-project onmiddellijk door iedereen mee gewerkt kon worden. Deze manier van adoptie scheelt enorm veel tijd en frustratie.

Patrick Smit en Richard Beltman

Resultaat

Het project draait nu sinds augustus 2022 actief bij Brinks en iedereen is enthousiast en tevreden. Het platform is makkelijk te bedienen, met als bijkomend voordeel dat computer, telefoon en headset met elkaar zijn gekoppeld. Doordat de headset draadloos is, geeft dit veel vrijheid bij de medewerkers. Men kan beide handen gebruiken en is mobiel binnen het bedrijf. Acute problemen bij de klant zijn direct op te lossen doordat men onmiddellijk kan worden geholpen. De mobiele telefonie maakt nu een onlosmakelijk onderdeel uit van de totale telefonie omgeving.

Tijdens de inventarisatie is goed nagedacht over de call-flow, waardoor het geheel nu heel soepeltjes verloopt. Onze medewerkers hebben veel baat bij het nieuwe systeem en veel meer direct contact met de klant. Het beheer van de licenties ligt bij Solid Partners, zodat dit extern goed geregeld is en er overzicht is. Wij zijn ons bewust van de gevaren van buitenaf en willen dit graag gemonitord hebben en houden. Security is een onderdeel van het gehele pakket, dat uit handen is gegeven aan Solid Partners.

× Hoe kunnen wij jou helpen?