Backstage @ Sales & Marketing

8 juli 2024

Dit is het Sales & Marketing team van Solid Partners. Op de afdeling Sales hebben we een 2-tal nieuwe gezichten! Deze stellen we graag even aan je voor. Het totale Sales team is versterkt met Stuart van Elsas en Gabriël Akman.

Kijk nou toch, wat een geweldig team!

Dit is het Sales & Marketing team van Solid Partners. Op de afdeling Sales hebben we een 2-tal nieuwe gezichten! Deze stellen we graag even aan je voor. Het totale Sales team is versterkt met Stuart van Elsas en Gabriël Akman.

Iestegar Alladin

 

Ik ben Iestegar Alladin, 44 jaar oud en ik ben woonachtig in Deventer. In het weekend ben ik eigenlijk altijd te vinden op de voetbal bij Schalkhaar waar mijn zoons voetballen.

Welke functie heb je? Welke taken horen daarbij?

Ik ben werkzaam bij Solid Partners in de rol van accountmanager. In deze rol ben ik het aanspreekpunt voor mijn klanten. Als er ontwikkelingen in de markt zijn of er zijn wensen en behoeften vanuit mijn klanten dan gaan we om tafel en dan proberen we de wensen en behoeften van de klant zoveel mogelijk in te vullen.

Mijn taken:

  • Klantcontact
  • Klant bezoek op locatie
  • Aanvraag offertes uitwerken
  • Aanspreekpunt bij eventuele escalaties

Wat motiveert jou in dit werk? En waar ben je trots op?

Wat mij heel erg motiveert in dit werk is dat je samen met je klanten een reis maakt. De ICT- omgeving en de infrastructuur is de basis voor een organisatie om ons werk te kunnen doen. Als ik de wensen en behoeften van mijn klanten helder heb gekregen, dan mag ik samen met mijn collega’s een hele mooie puzzel leggen. In de basis is dit voor de meeste klanten hetzelfde, maar het stukje maatwerk geeft mij dan de voldoening om mijn klant op haar manier efficiënt en naar tevredenheid te kunnen bedienen. Dat moet dan in alle lagen van een organisatie merkbaar zijn.

Als accountmanager kan je niet op alle vragen (technisch inhoudelijk) ingaan of op antwoorden. Daarom ben ik erg trots op Solid Partners. Mijn collega’s maken altijd tijd vrij voor advies en ondersteuning als ik dat nodig heb. Er is zoveel kennis beschikbaar en ik blijf elke dag leren in een markt die continue onderhevig is aan verandering. Verandering voor mijzelf en ook voor mijn klanten.

Neem contact op met Iestegar: ialladin@solidpartners.nl


 

Stuart van Elsas

 

Mijn naam is Stuart van Elsas, 50 jaar geleden geboren en getogen in Amsterdam.

Welke functie heb je? Welke taken horen daarbij?
Sinds kort ben ik werkzaam bij Solid Partners binnen de afdeling Sales. Hier ondersteun ik een deel van onze belangrijkste relaties met hun ICT-vraagstukken.

Wat motiveert jou in dit werk? En waar ben je trots op?
Mijn belangrijkste motivatie is een relatie net wat meer service leveren, dan waar hij/ zij om gevraagd heeft.

Neem contact op met Stuart: svanelsas@solidpartners.nl


 

Patrick Smit

 

Ik ben Patrick Smit en woonachtig in Zutphen.

Binnen Solid Partners ben ik verantwoordelijk voor de Sales van Communication & Connectivity.

Anders gezegd; ik zorg er voor dat je altijd en overal verbonden en bereikbaar bent.

Neem contact op met Patrick: psmit@solidpartners.nl


 

Gabriël Akman

 

Ik ben Gabriël, woonachtig in het mooie Borne en sinds 1 juni werkzaam als accountmanager bij Solid Partners. Naast het actief beoefenen van sporten (cross fit/kickboksen) volg ik (ook na een dramatisch jaar) Ajax op de voet en kijk ik ook graag naar de Formule 1 en UFC.

Welke functie heb je? Welke taken horen daarbij?

Binnen Solid Partners ben ik als accountmanager verantwoordelijk voor een aantal van onze belangrijke klanten. Mijn opgedane kennis gebruik ik om klanten te voorzien van de best mogelijke IT-oplossingen en ben ik daarnaast verantwoordelijk voor het vergroten van onze marktpositie.

Wat motiveert jou in dit werk? En waar ben je trots op?

Met ruim 20 jaar ervaring in sales kan ik met recht zeggen dat een hoge klanttevredenheid mij elke dag motiveert om het maximale uit mijzelf te halen. Dat ik daar binnen Solid Partners het vertrouwen en de ruimte voor krijg, zorgt voor een gezonde stimulans.  Ik kijk er dan ook naar uit om samen een bijdrage te kunnen leveren aan een veilige en efficiënte werkomgeving van onze klanten.

Neem contact op met Gabriël: gakman@solidpartners.nl


 

Jan Stuijt

 

Ik ben Jan Stuijt en woonachtig in Deventer.

 

Welke functie heb je? Welke taken horen daarbij?

Als Inside Sales bij Solid Partners ben ik een spin in het web tussen alle verschillende afdelingen en voel ik mij als een vis in het water.

 

Wat motiveert jou in dit werk? En waar ben je trots op?

Het directe contact met collega’s, klanten en leveranciers is wat mij motiveert in dit werk. De korte lijnen zijn erg prettig.

Neem contact op met Jan: jstuijt@solidpartners.nl


 

Francien de Fretes

 

“Ik ben Francien de Fretes en samen met Stuart ben ik het aanspreekpunt voor klanten binnen de advocatuur en het notariaat. Omdat ik ruime ervaring met deze branches heb en weet welke impact het vernieuwen van ICT kan hebben, kan ik goed inspelen op behoeften van klanten.

In een digitale maatschappij zal ook de werkwijze van het notariaat van de toekomst veranderen. Kantoren kunnen niet meer zonder optimale digitale werkplek, flexibiliteit, databeveiliging en werken in de cloud.

Wil jij jouw bedrijf toekomstbestendig maken? Ik vertel je graag wat Solid Partners voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van digitalisering en procesoptimalisatie.”

Neem contact op met Francien: fdefretes@solidpartners.nl


 

Arjon Schrijver

 

Ik ben Arjon Schrijver, 29 jaar en woonachtig in Deventer samen met mijn vriendin. In mijn vrije tijd sport ik veel en zoek ik graag de gezelligheid op met vrienden en familie. Ik houd van actieve vakanties zoals wintersport of een rondreis en ben wat dat betreft een echte avonturier. Dingen doen die ik nog niet eerder heb gedaan en plekken bezoeken waar ik niet eerder ben geweest vind ik geweldig om te doen.   Op ieder vlak probeer ik het beste uit het leven te halen en zoek ik graag de grenzen op.

Welke functie heb je? Welke taken horen daarbij?

In mijn rol als accountmanager ben ik dagelijks onderweg en kom ik op veel verschillende plekken in het land. In de gesprekken die ik voer, probeer ik zo goed mogelijk de behoeften van de klant te inventariseren en daar de juiste strategie en op toe te passen. De schakel zijn tussen de klant en techniek en een advies geven die ik zelf ook zou willen krijgen als ik in hun schoenen zou staan.

Wat motiveert jou in dit werk? En waar ben je trots op?

De ontwikkelingen in IT gaan in een razend tempo en het is voor mij de uitdaging om hiervan op de hoogte te blijven. Nieuwe kansen spotten en samen met mijn klanten bekijken hoe we deze zo goed mogelijk kunnen benutten. Het blij maken van een klant door een project succesvol op te leveren met het hele team, maakt mij het meest trots.

Neem contact op met Arjon: aschrijver@solidpartners.nl


 

Laura Pladdet

 

Hai! Ik ben Laura Pladdet en kom uit Twello. In mijn vrije tijd kan je mij op de golfbaan vinden of ergens aan de wandel in de omgeving. Het is heerlijk om buiten te zijn!

Welke functie heb je? Welke taken horen daarbij?

Ik ben actief op de afdeling Marketing & Communicatie binnen Solid Partners. Wat ik geweldig vind om te doen? Interne marketing, om al mijn collega’s een podium te geven op hun manier. Daarnaast externe marketing voor Solid Partners om onze klanten te informeren over updates binnen de muren van Solid Partners en interessante ontwikkelingen op IT gebied.

 

 

Wat motiveert jou in dit werk? En waar ben je trots op?

Samen met al mijn collega’s zorg ik ervoor dat Solid Partners als jong, dynamisch en professioneel bedrijf op de kaart staat in deze regio. Met plezier rij ik tussen Deventer en Raalte om de connectie te behouden en plezier te maken tijdens het werk.

Heerlijk vind ik het om een spin in het web te zijn en allerlei events te organiseren, zowel intern als extern. Eigenlijk mag ik op alle afdelingen aanwezig zijn, om mijn collega’s te motiveren en ze te ondersteunen daar waar mogelijk.

Neem contact op met Laura: lpladdet@solidpartners.nl


 

× Hoe kunnen wij jou helpen?