Automotive Software

Met Automotive software word jij in staat gesteld om de meest gebruikte bedrijfsprocessen te verbeteren en ondersteunen. Wanneer jij die verschillende processen en koppelingen integreert met de veel gebuikte branchesystemen wordt het rendement een heel stuk groter.

Solid Partners - Automotive

Al je aankopen, verkopen, offertes, orders en werkplaatsfacturen centraal beheerd.

Wincar is voorzien van een groot aantal merk-specifieke (importeurs) koppelingen. Mede hierdoor en de modulaire opbouw is Wincar een uitstekende oplossing in een multi-merk omgeving van kleine tot grote organisaties.

Inmiddels heeft een groot aantal bedrijven gekozen voor deze specifieke Autmotive software, zowel in het segment van de onafhankelijke autobedrijven, als de fleet-owners en merkdealers. Deze oplossingen helpen bij het verbeteren van de klantrelatie en om jouw bedrijf efficiënter en winstgevender te maken.

Vragen? Neem contact met ons op!

Server

Voor Wincar maar ook diverse andere software, zoals e-mail, office 365 enzovoort, is een server nodig. Dit kan letterlijk bij jou in de garage, in jouw gebouw. Maar dit wordt tegenwoordig veelal in de cloud gedaan. Een virtuele server waarbij geen grote investering ineens nodig is maar waar jij per maand alleen betaald voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Solid Partners kan voor jou de software op een van onze servers plaatsen. De software is dan al ingericht en je kunt jouw data en historie bij ons plaatsen en gewoon blijven gebruiken. Daarbij is uitbreiden heel eenvoudig, zowel het opschalen als het aanvullen met andere diensten.

Telefonie integratie

Naast de integratie met allerlei andere software is Wincar ook heel goed te integreren met telefonie. Zodra er een gesprek binnenkomt en wordt aangenomen verschijnt gelijk de klantkaart van de beller in beeld. Zo kan je snel en adequaat reageren op vragen. Je ziet meteen om welke auto's het gaat, welke werkorders er op de klantnaam staan maar ook wanneer de auto toe is aan een onderhoudsbeurt. Je kan (pro-)actief met de klant meedenken wat ook de klanttevredenheid ten goede komt.

Wincar

Wincar is een succesvol managementsysteem voor de automotive branche. Deze software wordt ontwikkeld door Reynolds & Reynolds. Solid Partners is officieel partner van Reynolds en Reynolds.

Interesse? Laat het ons weten.

Bent je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Solid Partners voor jouw organisatie? Neem contact met ons op via dit contactformulier.